ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εξετάζεται ο Ζόραν Λούκιτς για τη θέση του Ιτούδη

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εξετάζεται ο Ζόραν Λούκιτς για τη θέση του Ιτούδη

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Εξετάζεται ο Ζόραν Λούκιτς για τη θέση του Ιτούδη

bet365

Το όνομα του 51χρονου Σέρβου κόουτς, Ζόραν Λούκιτς, έχει πέσει στο τραπέζι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ο,τι αφορά την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ιτούδη.

Μετά την απώλεια της VTB League και την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο της ομάδας, η ΤΣΣΚΑ καλείται να βρει τον διάδοχο του Έλληνα τεχνικού.

Όπως μετέδωσε η ρωσική ιστοσελίδα Sport-Express, το όνομα του Ζόραν Λούκιτς βρίσκεται στην λίστα της «αρκούδας», παρά το γεγονός πως ο 51χρονος κόουτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Ο Σέρβος, ο οποίος είχε αναδειχθεί Coach of the Year το 2021 στο BCL, προπονεί τη Νίζνι από το 2017, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο έχει αναλάβει τις τύχες και της Εθνικής Ρωσίας. Παλαιότερα, ο Λούκιτς είχε εργαστεί σε συλλογικό επίπεδο και στη Τουρκία με τη Μπάνβιτ, καθώς και σε επίπεδο εθνικών ομάδων με την Ινδία το 2006, ενώ από το 2006 έως το 2008 καθοδηγούσε την δεύτερη ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μένει φυσικά να φανεί κατά πόσο η ΤΣΣΚΑ θα προκρίνει τελικά τη συγκεκριμένη περίπτωση για την «επόμενη μέρα» της, καθώς κι ακολούθως ποια θα ήταν η απαίτηση της Νίζνι Νόβγκοροντ ως προς το να αποδεσμεύσει τον Λούκιτς, ο οποίος μετρά 11 σεζόν στο club.

@Photo credits: VTB League
 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα