Τζον Μπράουν: Τέλος από την Ούνικς Καζάν, οδεύει στην Αυστραλία

Τζον Μπράουν: Τέλος από την Ούνικς Καζάν, οδεύει στην Αυστραλία

Τζον Μπράουν: Τέλος από την Ούνικς Καζάν, οδεύει στην Αυστραλία

bet365

Ο Τζον Μπράουν αποτέλεσε παρελθόν από την Ούνικς Καζάν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ ήταν από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες της φετινής EuroLeague αλλά λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη Ρωσία μετά την εμπόλεμη κατάσταση με την Ουκρανία, πήρε και εκείνος... διαφορετικό δρόμο.

Σύμφωνα με το BasketNews αποτελεί ήδη παρελθόν από την Ούνικς Καζάν αν και το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι το 2023. Οι Περθ Ουάιλντκατς της Αυστραλίας είναι ο πιθανότερος προορισμός του αν και έχει δημιουργηθεί πρόβλημα όσον αφορά το letter of clearence. Συγκεκριμένα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι το deadline ηταν στις 26 Μαρτίου, όπερ και σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Παρόλα αυτά γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της ομάδας από την Αυστραλία ώστε το NBL να σκεφτεί την υπόθεση και να κάνει μια εξαίρεση: «Αν και θα θέλαμε πολύ να δούμε τον Τζον Μπράουν στη λίγκα μας, προέχει η ακεραιότητα του πρωταθλήματος» είπε ο κομισάριος του NBL, Τζέρεμι Λόλιγκερ.

Ο Τζον Μπράουν αγωνίστηκε φέτος σε 25 ματς της EuroLeague και είχε κατά μέσο όρο 10,3 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 2,8 κλεψίματα και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα