Ούνικς - Κάλεβ 71-54: Στο... ρελαντί με ορεξάτο Χεζόνια (vid)

Ούνικς - Κάλεβ 71-54: Στο... ρελαντί με ορεξάτο Χεζόνια (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ούνικς - Κάλεβ 71-54: Στο... ρελαντί με ορεξάτο Χεζόνια (vid)

bet365

Η Ούνικς Καζάν έκανε τα... απαραίτητα κόντρα στην Κάλεβ, επικρατώντας με 71-54 σε αναμέτρηση για την VTB League, μερικές ώρες πριν τη νέα «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η ρωσική ομάδα έχει μπροστά της ακόμη μια απαιτητική ευρωπαϊκή εβδομάδα, κατά την οποία θα φιλοξενηθεί αρχικά από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (15/12) κι ακολούθως θα φιλοξενήσει την Ζάλγκιρις Κάουνας (17/12) στο Καζάν. Προτού μπει στην «διπλή» αγωνιστική, φρόντισε να μην υποπέσει σε βαθμολογική απώλεια έναντι της Κάλεβ, κάνοντας παράλληλα και μια συντήρηση δυνάμεων ενόψει των αγώνων που έρχονται. Ουσιαστικά η Ούνικς «καθάρισε» την υπόθεση ροζ φύλλο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο κι ύστερα... κατέβασε «στροφές» στη μηχανή της.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο κορυφάιος για το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 27 λεπτά. Highlight του η «μαγική» ασίστ του στον Ζάιτσεφ, κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου.

Ο βετεράνος Αντρέι Βοροντσέβιτς ακολούθησε τον Κροάτη φόργουορντ στο σκοράρισμα με 11 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Σάιλας Μέλσον είχε 12 πόντους κι ο παλιός παίκτης του Πανιωνίου, Ντέιβιον Μπέρι πρόσθεσε άλλους 11.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 42-26, 56-42, 71-54

Δείτε την όμορφη τελική πάσα του Χεζόνια:

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα