Ρεάλ: Τη Δευτέρα 12/4 στη Μαδρίτη ο Πουαριέ, παίζει μόνο στην ισπανική λίγκα

Ρεάλ: Τη Δευτέρα 12/4 στη Μαδρίτη ο Πουαριέ, παίζει μόνο στην ισπανική λίγκα

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει ολοκληρώσει την απόκτηση του Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα 12/4 στην ισπανική πρωτεύουσα ενώ έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη Liga Endesa.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα παραταχθεί στα playoffs της EuroLeague δίχως τον Γκάμπριελ Ντεκ, από τη στιγμή που ο Αργεντινός φόργουορντ παίρνει το ταλέντο του και μετακομίζει στην Οκλαχόμα για λογαριασμό των Θάντερ.

Ήταν ακόμα μια σημαντική απώλεια μεσούσης της σεζόν για τη Ρεάλ έπειτα από την αποχώρηση του Φάκου Καμπάτσο για τους Νάγκετς και τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ράντολφ και Γιουλ (σ.σ. επέστρεψε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε). Σε κάθε περίπτωση, η Ρεάλ κινήθηκε γρήγορα και ήλθε σε συμφωνία με τον Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος επιστρέφει στην Ισπανία έπειτα από τη θητεία του στην Μπσκόνια.

Ο 27χρονος Γάλλος ψηλός (2μ.13) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague και θα ενισχύσει τη Ρεάλ μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Όπως μάλιστα αναφέρει το LaSexta, η μεταγραφή είναι κλεισμένη για τα επόμενα 3.5 χρόνια και ο παίκτης θα βρίσκεται στη Μαδρίτη την προσεχή Δευτέρα 12/4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα