Βιλντόζα: «Δεν ξέραμε καν αν θα μπούμε στα playoffs»!

Βιλντόζα: «Δεν ξέραμε καν αν θα μπούμε στα playoffs»!

Βιλντόζα: «Δεν ξέραμε καν αν θα μπούμε στα playoffs»!

bet365

Ο Λούκα Βιλντόζα παραδέχτηκε πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς άλλαξε τη νοοτροπία της Μπασκόνια και σχολίασε την τελευταία φάση του τελικού με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός γκαρντ ήταν εκείνος που «κλείδωσε» το πρωτάθλημα για την Μπασκόνια, σκοράροντας στο φινάλε και γράφοντας τον ιδανικό επίλογο στο τουρνουά της Βαλένθια για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Βιλντόζα παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Tirando a Fallar και τον δημοσιογράφο Jose Manuel Puertas σχετικά με την τεράστια επιτυχία των Βάσκων.

«Ήταν μια πραγματικά περίεργη χρονιά. Από τη στιγμή που ήλθε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, η αλλαγή ήταν εμφανής. Για παράδειγμα, ο Ντούσκο μάς έκανε να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Η νοοτροπία που δείξαμε στο φινάλε ήταν κάτι που δεν είχαμε στις αρχές. Από την πρώτη μέρα της καραντίνας, ο κόουτς ήταν σίγουρος ότι η χρονιά θα κάνει επανεκκίνηση, επομένως κάναμε διπλές... συνεδρίες στο Zoom. Είχα αμφιβολίες για τη φήμη που τον συνόδευε όμως ήξερα ότι θα με κάνει καλύτερο σαν παίκτη, όπως έκανε στο παρελθόν με άλλους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέραμε καν αν θα μπούμε στα playoffs και στο τέλος πιστέψαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»!

Ο Βιλντόζα σχολίασε την τελευταία φάση του τελικού με την Μπαρτσελόνα, όταν σκόραρε έπειτα από την ασίστ του Πολονάρα: «Δεν ήξερα πως να πω στον Πολονάρα να μου δώσει την μπάλα. Ευτυχώς "διάβασε" τη φάση όμως ήμασταν και τυχεροί καθώς ο Κούριτς περίμενε τρίποντο»

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα