Οι παίκτες θα κινηθούν νομικά αν συνεχιστεί η σεζόν χωρίς εγγυήσεις

Οι παίκτες θα κινηθούν νομικά αν συνεχιστεί η σεζόν χωρίς εγγυήσεις

bet365

Η Ένωση των παικτών της Ισπανίας δεν θέλει να συνεχιστεί η σεζόν αν δεν είναι εγγυημένη η υγεία τους.

Ο πρόεδρος, Αλφόνσο Ρέγιες μέσω συνέντευξης στην «Marca» προειδοποίησε πως η σεζόν μπορεί να αρχίσει ξανά μόνο αν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια σχετικά με την υγεία των παικτών.

Ο Ρέγιες ο οποίος πέρασε τον κορονοϊό ανέφερε, «Αν η ACB και οι ομάδες αποφασίσουν να συνεχίσουν τη διοργάνωση χωρίς εγγυήσεις για την υγείας των παικτών στο 100%, θα παρθούν μέτρα και θα αντιδράσουν νομικά. Εμείς θα τους υποστηρίξουμε. Πολλές παράμετροι δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα. Πρέπει να παρακολουθούμε την κατάσταση βδομάδα με βδομάδα, όμως οι περισσότεροι παίκτες είναι ξεκάθαροι ότι προτεραιότητα είναι η υγεία. Δεν είναι απλά μια γρίπη, σε καταστρέφει αυτός ο θανατηφόρος ιός. Δεν είναι παιχνίδι και δυστυχώς το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι στο πλέον αισιόδοξο σενάριο οι παίκτες θα χρειαστούν 20-30 μέρες προετοιμασίας. Αν αρχίσουμε στα μέσα Μαΐου, η διοργάνωση θα τελειώσει στις 10 Ιουλίου. Η ACB θέλει να εξαντλήσει τις ημερομηνίες, αλλά οι παίκτες δε θα δεχθούν ποτέ να παίξουν μετά από αυτή την ημερομηνία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα