Ρεάλ - Βαλένθια 91-68: Σαν «βασίλισσα» στον τελικό!

Gazzetta team
Ρεάλ - Βαλένθια 91-68: Σαν «βασίλισσα» στον τελικό!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στον έναν ημιτελικό του Copa del Rey καθώς διέλυσε την Βαλένθια με 91-68 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Μπορεί το προηγούμενο βράδυ η Βαλένθια να είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα ωστόσο στον ημιτελικό είδε τον ουρανό... σφοντύλι από τους Μαδριλένους, οι οποίοι έκαναν πραγματικό πάρτι στο «Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες Μάρτιν Καρπένα» της Μάλαγα.

Η Ρεάλ επικράτησε εύκολα με 91-68 και θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Μάλαγα-Ανδόρα.

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν εκείνος που έκανε... τα πάντα στο παρκέ έχοντας 15 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε λιγότερο από 23 λεπτά συμμετοχής.

Εξαιρετική ήταν και η απόδοση των Άντονι Ράντολφ (16π., 3/4τρ.) και Τζέισι Κάρολ (12π.), ενώ ο Ταβάρες «άγγιξε» το double-double με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τη Βαλένθια που έμοιαζε «άδεια» μετά την υπερπροσπάθεια στον προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ο Αμπάλδε είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ.,

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 34-20, 67-44, 91-68

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα