Τα συλλυπητήρια της ΕΟΚ και της ACB στον Μπουρούση

Gazzetta team
Τα συλλυπητήρια της ΕΟΚ και της ACB στον Μπουρούση

bet365

Η Ομοσπονδία και η ισπανική λίγκα εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον Γιάννη Μπουρούση για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του Σωτήρη, που τόσο ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και χθες έφυγε από τη ζωή.

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιάννη Μπουρούση, στην μητέρα του και στα αδέλφια του για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα Σωτήρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

«Ο πατέρας του Γιάννη Μπουρούση, σέντερ της Γκραν Κανάρια έφυγε από τη ζωή. Η ACB θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους και τους φίλους του, εκφράζοντας τη στήριξη της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα