Μπουρούσης: Γράφουν για συμφωνία με Γκραν Κανάρια οι Ισπανοί (pics)

Μπουρούσης: Γράφουν για συμφωνία με Γκραν Κανάρια οι Ισπανοί (pics)

Μπουρούσης: Γράφουν για συμφωνία με Γκραν Κανάρια οι Ισπανοί (pics)

bet365

Ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Γιάννη Μπουρούση να επιστρέφει στο πρωτάθλημά τους με την φανέλα της Γκραν Κανάρια.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος είναι σε αναζήτηση ομάδας και στην Ισπανία γίνεται «χαμός»!

Ο λόγος είναι πως δημοσιεύματα της Ιβηρικής Χερσονήσουν τον θέλουν να έχει έρθει σε συμφωνία με την Γκραν Κανάρια, στην οποία προπονητής είναι ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο δημοσιογράφος Τσέμα δε Λούκας ανέφερε πως ο 35χρονος σέντερ έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, με άλλα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για «βόμβα» στη Liga Endesa.

Πάντως, απόψε εκπνέει το tanteo, δηλαδή η προθεσμία της Μπασκόνια - η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε σητν Ισπανία κι τα δικαιώματά του - να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά, με τους Βάσκους να μην έχουν εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον, γεγονός που έχει αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας του Έλληνα κόουτς.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, η μετεγγραφή δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, γιατί ο αρχηγός της Εθνικής δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα της Κίνας!

Όπως και να 'χει, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα