ΓεροΓιοβάισα: Εφές ήρθε η σειρά σου!

ΓεροΓιοβάισα: Εφές ήρθε η σειρά σου!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει με Final 4 Euroleague και στηρίζει την Εφές του Αταμάν.

Γεια σας φίλοι μου!

Καλά τι νομίζατε ότι σας ξέχασε ο γεροΓιοβάισα; Eίναι δυνατόν να έχει Final 4 Euroleague και ο λάτρης της βότκας να πετάξει χαρταετό; Eδώ είμαι λοιπόν και πάλι και θέλω να σας πάω στο ταμείο λίγο πριν μπει το καλοκαιράκι. Θα βγαίνετε και να πίνετε κοκτέιλ στην υγειά μου. Μπορεί και όχι!

Η Εφές κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ σε ένα remake του τελικού του 2019. Ας με συγχωρέσει ο Ιτούδης, αλλά φέτος είναι η χρονιά των Τούρκων.

Θα πάρω την υπέροχη νίκη της Εφές με -3.5 στο 1.70, αφού ο Σέιν Λάρκιν και ο Βασίλιε Μίτσιτς είναι αγριεμένοι. Η Εφές έχει την κορυφαία επίθεση της Euroleague με 84 πόντους μέσο όρο και θα το δείξει και στον ημιτελικό. Επίσης είναι πρώτη σε ασίστ με 18.2. Δεν χάνει σας λέω.

Πάμε και στον άλλο ημιτελικό όπου η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την Αρμάνι. Αφού γλίτωσε από τα δόντια της Ζενίτ, η Μπάρτσα, δεν θα έχει πρόβλημα με τους Ιταλούς.

Έχει περισσότερες λύσεις και καλύτερη βασική πεντάδα. Ελπίζω μόνο να παρουσιαστεί ο Μίροτιτς της regular season και όχι των playoffs. Στηρίζω Σάρας και αγαπημένο Νικ Καλάθη λοιπόν με ένα μικρό handicap (-3.5 η Μπάρτσα) στο 1.60. Μην φοβάστε, δεν σπάει.

Τέλος πάμε στο δελεαστικότατο φιναλίστ και νικητής! Το ζευγάρι τελικού Μπάρτσα-Εφές με νικήτρια την Εφές πληρώνει 5.00 και δεν γίνεται να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Καλή τύχη σε όλους και λίγο παραπάνω στην Εφές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα