Τα χαστούκια της οργής! (vids)

Τα χαστούκια της οργής! (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τα χαστούκια της οργής! (vids)

bet365

Ο Γιασμίν Ρέπεσα έπιασε από τα μαλλιά και σήκωσε χέρι στον πιτσιρικά Χένρι Ντρελ και το gazzetta.gr θυμίζει τις περιπτώσεις που οι πρώην Γιουγκοσλάβοι προπονητές ξέφυγαν στους πάγκους.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς

ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ

Τον Ιούνιο του 2014 η Παρτιζάν ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Ζελέζνικ για την Superliga της Σερβίας, ανατρέποντας το εις βάρος της -18 (53-71 στο 32') ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο! Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου πάλευαν για το μεγάλο comeback, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς χρεώθηκε με τεχνική ποινή και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς… θόλωσε πιάνοντας από τον λαιμό τον Rising Star της EuroLeague εκείνης της σεζόν και νυν γκαρντ των Ατλάντα Χοκς! Κι όλα αυτά ενώ προηγουμένως ο τότε προπονητής της Ζελένζικ, Μίλαν Γκούροβιτς έσπρωξε τον Τέρενς Κίνσεϊ έπειτα από φάουλ σε παίκτη της ομάδας του και όλοι οι παίκτες της Παρτιζάν κινήθηκαν προς το μέρος του ζητώντας τον λόγο. «Αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο πάνω στην ένταση της στιγμής. Ίσως έκανα λάθος όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω. Δεν θέλω να ακουστεί σαν δικαιολογία όμως η υπομονή έχει τα όριά της! Η κίνηση έγινε δημόσια, μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο για κάποιον που δεν έχει γνώση της κατάστασης» ανέφερε εν συνεχεία ο «Ντούλε» στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κατάσταση. Πρόσθεσε, δε πως: «Πρέπει να συμπεριφέρομαι στους παίκτες μου σαν πατέρας. Αντιλαμβάνονται γιατί πρέπει να λειτουργώ έτσι. Ο Μπογκντάνοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά πριν επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν ο δωδέκατος ή δέκατος τρίτος παίκτης της ομάδας. Όσα πέτυχε από τη στιγμή που ανέλαβα είναι αποτέλεσμα φυσικά της ποιότητας και της σκληρής δουλειάς του, αλλά και της δικής μου παρουσίας». Μάλιστα ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είχε διώξει τον Μπογκντάνοβιτς στα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα ώστε να μην πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟ ΜΑΧΜΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ TIMEOUT…

Εκείνο το χαστούκι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Μελίχ Μαχμούτογλου στο timeout κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπάνβιτ για το τουρκικό πρωτάθλημα έγινε viral και προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στη γειτονική χώρα. Μάλιστα ο Εργκίν Αταμάν είχε αποκαλύψει ότι ο Μαχμούτογλου ήθελε να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε! Η κάμερα λοιπόν, είχε πιάσει τον «Ζοτς» να ρίχνει ένα χαστούκι στον Μαχμούτογλου και ο νυν κόουτς της Εφές και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας δήλωσε στη Hurriyet: «Ο παίκτης που δέχθηκε αυτή την πράξη είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Ο μάνατζερ του με πήρε και μου είπε: "Ο Μελίχ θέλει να φύγει από την Φενέρμπαχτσε. Θα τον πάρεις στην Εφές"; Φυσικά του είπα όχι, αλλά αν μείνει ελεύθερος, θα το σκεφτώ. Υπάρχει ένα περιστατικό, αλλά προσπαθούν να το καλύψουν. Τι θα γινόταν αν έκανα εγώ κάτι τέτοιο. Λυπάμαι. Ο Ομπράντοβιτς είναι νούμερο 1 στην Ευρώπη ωστόσο, πιστεύω πως οι κανόνες πρέπει να είναι ίδιοι». Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έσπευσε να δικαιολογήσει το περιστατικό: «Έχω μια διαφορετική σχέση με όλους τους παίκτες μου και τους αγαπώ όλους εξίσου. Ο Μελίχ είναι ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε και ο μόνος που έχω συνεργαστεί από την πρώτη μου χρονιά εδώ. Η αντίδραση μου ήταν μια προσπάθεια να ξυπνήσω την ομάδα και να ανάψω ξανά την σπίθα. Έτσι θα έπρεπε να ερμηνευθεί. Τουλάχιστον οι παίκτες μου το ερμήνευσαν με αυτόν τον τρόπο. Η προσέγγισή μου προς τον Μαχμούτογλου ήταν όπως αυτή του πατέρα προς τα παιδιά τους. Ουδείς στη Φενέρμπαχτσε το αντιλήφθηκε με διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα Media αντέδρασαν έτσι. Σίγουρα δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτεται ή τι συζητά ο κόσμος».

ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ ΩΣ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Μετά από λάθος στο παιχνίδι με την Τόφας ο «Ζοτς» όχι μόνο έκανε αλλαγή τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, αλλά τον έστειλε για... μπάνιο. Αρχικά ο Σέρβος έκανε προσπάθεια να τον μεταπείσει, μάταια όμως, καθώς ο Ομπράντοβιτς τού έδειχνε επιδεικτικά το δρόμο για τα αποδυτήρια. Το παιχνίδι ήθελε άλλα 6.5 λεπτά και το σκορ ήταν 57-52. Για την ιστορία η Φενέρμπαχτσε νίκησε 70-59.

Γιασμίν Ρέπεσα

ΤΗΝ… ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΝΤΡΕΛ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΌΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ!

Ο Γιασμίν Ρέπεσα είναι ο προπονητής που έχει κοουτσάρει τις περισσότερες ομάδες στην EuroLeague, 10 τον αριθμό: Τσιμπόνα, Τόφας, Σπλιτ, Σλασκ, Φορτιτούντο, Ρόμα, Μάλαγα, Τσεντεβίτα, Αρμάνι Μιλάνο και Μπουντούτσνοστ. Στα 59 του χρόνια κοουτσάρει την Πέζαρο, που φιγουράρει στην έβδομη θέση της κατάταξης στην ιταλική λίγκα με ρεκόρ 6-6. Ο έμπειρος Κροάτης κόουτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στον πρόσφατο αγώνα με την Τριέστε. Συγκεκριμένα, σήκωσε τον νεαρό περιφερειακό Χένρι Ντρελ από τον πάγκο για να τον περάσει αλλαγή, ξεσπώντας στον παίκτη του για όσα γίνονταν στο παρκέ! Αρχικά τον έπιασε από τα μαλλιά και στη συνέχεια τον χτύπησε στην πλάτη! Εν τέλει η Πέζαρο επικράτησε της Τριέστε με σκορ 84-74 ενώ ο Ντρελ τελείωσε τον αγώνα με 0/1 δίποντο και 1 ριμπάουντ στα 9 λεπτά που αγωνίστηκε.

Σάσα Τζόρτζεβιτς

ΟΤΑΝ «ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ΤΟΝ ΜΙΤΣΟΦ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Οι τελευταίες επιτυχίες των Σέρβων και τα ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμιο Κύπελλο, Ολυμπιακούς Αγώνες και EuroBasket ήταν αποτέλεσμα του ειδικού βάρους, της αύρας και της ισχυρής προσωπικότητας που κουβαλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι παίκτες του τον κοιτούσαν και γνώριζαν πως είναι ο τύπος με τον οποίο δεν αστειεύεσαι. Ο «Σάλε» είναι γεννημένος για να υποδύεται έναν συγκεκριμένο τύπο χαρακτήρα, κάτι που αναδεικνύει το γεγονός ότι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα δίχως να υπολογίζει το κόστος. Όπως για παράδειγμα να τελειώσει τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ από την εθνική Σερβίας έπειτα από το… ατυχές συμβάν στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, τον Αύγουστο του 2014! Ο Μίτσοφ έκανε το λάθος να παραπονεθεί για την αλλαγή του έπειτα από ένα χαζό φάουλ, ο προπονητής του απάντησε, ο Μίτσοφ ξαναπάντησε και ο Σάλε τον έδιωξε από το γήπεδο και την εθνική ομάδα! «Τη φανέλα της Σερβίας την έχουν φορέσει πολύ πιο σπουδαίοι παίκτες από εκείνον. Εδώ τελειώνει η ούτως ή άλλως μικρή καριέρα που είχε ως διεθνής. Τουλάχιστον δεν θα παίξει ξανά όσο είμαι εγώ εδώ», καταλήγοντας στο «από την αρχή ζήτησα από τους παίκτες μου να έχουν μια αληθινή σχέση με την πατρίδα τους και τη φανέλα της εθνικής, γιατί είναι ιερή».

 

Τελευταία Νέα