Η Μόρναρ μηνύει την EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα!

Gazzetta team
Η Μόρναρ μηνύει την EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα!

bet365

Η ΚΚ Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά της EuroLeague Basketball και της Αδριατικής Λίγκας!

Το συμβούλιο του EuroCup ανακοίνωσε τις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της σεζόν 2020/21 καθώς και τις ημερομηνίες στις οποίες θα κινηθεί το καλεντάρι του δεύτερου τη τάξει θεσμού της EuroLeague Basketball.

Έτσι, λοιπόν το EuroCup θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου.

Η παρουσία της Τσεντεβίτα/Ολίμπια μεταξύ των 24 ομάδων ήταν ο λόγος της... έκρηξης της Μόρναρ που έμεινε εκτός και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση στο EuroCup!

Σύμφωνα, λοιπόν με δημοσιεύματα, οι Μαυροβούνιοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά της EuroLeague για την επιλογή της Τσεντεβίτα/Ολίμπια από τη Σλοβενία ώστε να παίξει στο EuroCup (σ.σ. αμφότερες οι ομάδες συμμετέχουν στην Αδριατική λίγκα), χαρακτηρίζοντας ως ακατανόητη την απόφαση!

Μάλιστα ο πρόεδρος της Μόρναρ, Τζόρτζε Παβίτσεβιτς εξήγησε πως οι Μαυροβούνιοι θα ζητήσουν ως αποζημίωση τα χρήματα που επένδυσαν την εφετινή σεζόν.

Παράλληλα θα μηνύσουν και την Αδριατική Λίγκα αφού δεν πραγματοποιήθηκε η 22η και τελευταία αγωνιστική της regular season που θα έκρινε την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στα playoffs, καθώς η Τσεντεβίτα/Ολίμπια και η Μόρναρ είχαν το ίδιο ρεκόρ.

Θυμίζουμε πως σε ό,τι αφορά την Αδριατική Λίγκα, στα playoffs συμμετέχουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες της κατάταξης.

Η βαθμολογία πριν από τη διακοπή

1. Παρτίζαν 17-4
2. Μπουντούτσνοστ 15-6
3. Ερυθρός Αστέρας 14-7
4. Τσεντεβίτα/Ολίμπια 13-8
5. Μόρναρ 13-8

 

Τελευταία Νέα