Παναθηναϊκός: Χάνει 200.000 ευρώ από το κεκλεισμένων!

Παναθηναϊκός: Χάνει 200.000 ευρώ από το κεκλεισμένων!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Χάνει 200.000 ευρώ από το κεκλεισμένων!

bet365

Τα διαφυγόντα κέρδη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που αφορούν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε ανέρχονται κοντά στις 200.000 ευρώ ενώ η ποινή του αποκλεισμού της έδρας αφορά τα καπνογόνα.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της regular season (17/12, 21:00) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από την ποινή που επέβαλε η EuroLeague Basketball στους «πράσινους», με τον Ρικ Πιτίνο να παραδέχεται πως «κατανοώ απόλυτα γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση...».

Η ποινή κεκλεισμένων των θυρών αφορά τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ υπολογίζεται πως οι οικονομικές απώλειες για το «τριφύλλι» ανέρχονται στις 200.000 ευρώ! Ξέχωρα από το γεγονός ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χάσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα επιστρέψει στο... άδειο ΟΑΚΑ.

Από 'κει και πέρα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 20.000 στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το περιστατικό που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ότι είχε με την υπεύθυνη ασφαλείας της EuroLeague, Θάλεια Μήτση. Μάλιστα οι άνθρωποι της EuroLeague έλαβαν υπόψη ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη έπειτα από τον αγώνα και δεν υπήρξε μεγαλύτερη ποινή.

Επίσης στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 για το overcrowding και 4.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα στον Βασίλη Σπανούλη.

 

Τελευταία Νέα