«Η Βιτάουτας συζητάει για τουρνουά με ομάδες Euroleague για τους Μπολ»

Gazzetta team
«Η Βιτάουτας συζητάει για τουρνουά με ομάδες Euroleague για τους Μπολ»

bet365

Τα αδέρφια του ΝΒΑer, Λόνζο Μπολ, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο, έφτασαν στην Βιτάουτας και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Αντομάς Κουμπίλιους αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις με ομάδες Euroleague για τη διοργάνωση ενός τουρνουά, ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι νεοφερμένοι.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο Μπολ, μαζί με τον πατέρα τους, ΛαΒάρ, αλλά και τους παππούδες τους, έφτασαν στο Πριενάι, καθώς πλέον θα αγωνίζονται στην Βιτάουτας.

Πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων τους υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Τζεφ Γκούντμαν του «ESPN» που βρίσκεται στη Λιθουανία, μίλησε με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Αντομάς Κουμπίλιους, ο οποίος έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Ο Κουμπίλιους υποστήριξε πως η ομάδα ψάχνει έναν τρόπο για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής τα αδέρφια Μπολ στην ομάδα και δήλωσε: «Συζητάμε για να κάνουμε ένα νέο τουρνουά των πέντε αγώνων τώρα στο γήπεδό μας, στο Πριενάι, ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο τα αδέρφια Μπολ. Θα συμμετέχουν ομάδες Euroleague. Συζητάμε με τις Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα είναι μια ευκαιρία για τους Μπολ να παίξουν με παίκτες κοντά στην ηλικία τους».

Η πρώτη προπόνηση των Μπολ θα γίνει την Παρασκευή και στην συνέχεια θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.

 

Τελευταία Νέα