Νέντοβιτς: «Δεν θα παίξω στο Προολυμπιακό τουρνουά»!

Νέντοβιτς: «Δεν θα παίξω στο Προολυμπιακό τουρνουά»!

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς εξήγησε πως δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος είναι free agent και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Arena Sport όπου αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα, εξηγώντας πως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους συμπατριώτες του στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Νέντοβιτς παραδέχθηκε πως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τη Σερβία που έκανε το 3/3 στο τουρνουά «Ακρόπολις» και πλέον στρέφεται στο Προολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

«Ήμουν σε συνεχείς επαφές με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και τους γιατρούς. Τους εξήγησα πως είχε η κατάσταση από τον Απρίλιο ως τον Μάιο. Έκτοτε δεν προπονήθηκα... Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πλέον η κατάσταση μου είναι καλύτερη όμως πρέπει να ξεκουραστώ. Δεν μπορώ να προπονηθώ. Όταν ανακάμψω τελείως, θα πρέπει να επιστρέψω σιγά-σιγά. Πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα στον καρπό μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Έχουμε συμφωνήσει να μην αγωνιστώ στο Προολυμπιακό τουρνουά για λόγους υγείας, θα δούμε τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν, δηλαδή θα είμαι έτοιμος. Ο κόουτς Κοκόσκοφ γνωρίζει την ποιότητά μου» ανέφερε ο Νέντοβιτς στην εκπομπή «U obruču».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα