Σπανούλης: Οι λόγοι της επιστροφής στην Εθνική Ελλάδας

Σπανούλης: Οι λόγοι της επιστροφής στην Εθνική Ελλάδας

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμφώνησε και επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδας την οποία θα καθοδηγήσει στο προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκε με τον Ρικ Πιτίνο και συμφώνησαν να συνεργαστούν στην Εθνική Ελλάδας. Ο Αμερικανός τεχνικός εξήγησε τις σκέψεις που έχει για την παρουσία στην ομάδα του «V Span» και τον έπεισε να αλλάξει την απόφασή που είχε πάρει στο Eurobasket του 2015.

Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα. ο Πιτίνο μίλησε με κολακευτικά λόγια στον Σπανούλη και του έδειξε πως τον χρειάζεται σε αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει να ζήσει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να βλέπουν τα παιδιά του την προσπάθειά του.

Ο ίδιος θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα κάτι το οποίο του έδωσε μία επιπλέον αφορμή να πει το «ναι» ενώ θέλει ταυτόχρονα να υπηρετήσει το ελληνικό μπάσκετ σε μία δύσκολη περίοδο για αυτό.

Ο Λαρισαίος γκαρντ είναι έτοιμος για μία ακόμη πρόκληση στην καριέρα του έχοντας σημαντικά πράγματα να προσφέρει ακόμη κι αν δεν βρίσκεται στο παρκέ για 30 λεπτά όπως παλιά.

Η Εθνική ομάδα θα μαζευτεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία της και ο Σπανούλης θα δώσει κανονικά το παρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πιτίνο: «Ξεχωριστός θρύλος ο Σπανούλης, αλλά δεν θα τον πιέσω» (vid)

Ως μέλος της ολυμπιακής ομάδας εμβολιάστηκε ο Σπανούλης!

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα