Βασιλόπουλος: «Τι ήθελε ο Παπαλουκάς στο δωμάτιο και το standing ovation στον Νοβίτσκι» (vid)

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Τι ήθελε ο Παπαλουκάς στο δωμάτιο και το standing ovation στον Νοβίτσκι» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είχε αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Βελιγραδίου το 2005 και μετά από 13 χρόνια θα δώσει ξανά το «παρών» στο παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία (30/11, 19:00).

Μιλώντας για εκείνες τις ημέρες θυμήθηκε τη στιγμή που ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποσυρόταν στον πάγκο και όλο το γήπεδο είχε σηκωθεί όρθιο για ένα μοναδικό standing ovation, αλλά και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του!

«Ήμουν ο πιο μικρός στην ομάδα και δεν υπήρχε άλλος που να το πανηγύρισε περισσότερο έξαλλα από εμένα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Στον τελικό με την Γερμανία θυμάμαι τα πάντα. Οι αναμνήσεις μου είναι πολύ έντονες, αλλά μια από τις αναμνήσεις που μου έχουν μείνει είναι όταν ο προπονητής απέσυρε τον Νοβίτσκι τρία λεπτά πριν από το τέλος και όλο το γήπεδο τον αποθέωνε».

Για την... συγκατοίκησή του με τον Θοδωρή Παπαλουκά είπε ότι «έμαθα πολλά μένοντας μαζί του. Ο Θοδωρής ήθελε μόνο ένα πράγμα. Όταν κοιμόταν να ήταν οι κουρτίνες κλειστές. Δεν τον ένοιαζε αν έκανα θόρυβο, μόνο να ήταν κλειστές οι κουρτίνες. Από εκεί και πέρα ήθελε να τον ξυπνάω 10 λεπτά πριν από το πρωινό γιατί ήθελε να φάει και να επέστρεφε πάλι για ύπνο».

Από τα «παράθυρα» θα έχει να θυμάται περισσότερο το τρίποντο του Αθηναίου στο πρώτο ματς με την Μεγάλη Βρετανία ενώ όσον αφορά το ματς με την Γερμανία, είπε: «Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του 2005. Έχουν αποκτήσει εμπειρίες και αυτοπεποίθηση».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα