Μεγάλη Βρετανία -Λιθουανία 88-89: Ο Σαργκιούνας ντύθηκε...Μακ Γκρέιντι
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο 26χρονος γκαρντ ήταν... Ρέτζι Μίλερ και Τρέισι ΜακΓκρέιντι μαζί κάνοντας πράγματα και θαύματα στην «Copper Box Arena» του Λονδίνου.
Αν και όλα έδειχναν ότι η Μεγάλη Βρετανία θα κέρδιζε την Λιθουανία, ο διεθνής παίκτης της Ρίτας δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα! Με τρίποντο στα 15'' μείωσε σε 87-83, ακολούθησαν 1/2 βολές του Μάιλς Χέσον για το 88-83, ο Σαργκιούνας ευστόχησε σε δεύτερο σερί τρίποντο για το 88-86 στα 3.5'' για το τέλος ενώ υπήρξε και συνέχεια.
Οι Βρετανοί έκαναν τραγικό λάθος στην επαναφορά της μπάλας με τον Καρλ Γουίτλ, ο Σαργκιούνας έκλεψε την μπάλα και με νέο τρίποντο, buzzer beater, χάρισε στους Λιθουανούς μια μεγάλη και ανέλπιστη νίκη με 89-88!
Δείτε την τρομερή ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Σαργκιούνας..
Greatest comebacks I've seen:
— FIBA Basketball World Cup 🏆 (@FIBAWC) November 27, 2025
1995 | Reggie Miller
2004 | Tracy McGrady
2025 | Ignas Sargiūnas#FIBAWC | #StepItUp pic.twitter.com/TwuVya5xBe
...και θυμηθείτε τι έχει κάνει ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι...
...και ο Ρέτζι Μίλερ
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
