Ποτζέκο για Παναθηναϊκό: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι άλλο»

Newsroom
Ποτζέκο για Παναθηναϊκό: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι άλλο»

bet365

O Τζιανμάρκο Ποτζέκο άρχισε την προετοιμασία με την Εθνική Ιταλίας για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου και κλήθηκε να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση του Τζιανμάρκο Ποτζέκο ήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τους «πράσινους».

H Ιταλία έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Ουκρανία (23/2, εντός) και την Ισπανία (26/2, εκτός) και ο Ποτζέκο ρωτήθηκε σχετικά, εξηγώντας πως δεν έχει χρόνο να σκεφτεί κάτι άλλο εκτός από τη «σκουάντρα ατζούρα»:

«Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ τίποτε άλλο. Η αλήθεια είναι πως συνέβη κάτι αναπάντεχο με τη γέννηση της κόρης μου. Όχι ότι δεν ήθελα να γίνω πατέρας, αλλά γιατί η γυναίκα μου κι εγώ περάσαμε μια θυελλώδη διαδρομή και τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που έγινε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ήδη είμαι σε μπελάδες αυτή τη βδομάδα, γιατί πρέπει να κάνω τα παιδιά αυτά να τιμήσουν τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Οπότε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα