Πάρις Λι: «Διψήφιος» αλλά... ηττημένος με την εθνική Καμερούν

Γιώργος Κούβαρης
Πάρις Λι: «Διψήφιος» αλλά... ηττημένος με την εθνική Καμερούν

bet365

Θετική ήταν η 3η και τελευταία παρουσία του Πάρις Λι με τη φανέλα του Καμερούν πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» αγωνίστηκε για 3η φορά με τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Καμερούν ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την ήττα από τη Σενεγάλη του ΝΒΑer Γκόργκι Ντενγκ με 90-71.

Ο Πάρις Λι αγωνίστηκε 25:29 και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 12 πόντους με 3/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3/5 βολές, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 λάθη. Αυτή ήταν και η τελευταία παρουσία του Αμερικανού με το Καμερούν. Η συγκεκριμένη φάση των ομίλων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξήχθη στην Τυνησία με το Καμερούν να βρίσκεται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 2-7.

Πλέον ο Λι αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και να τεθεί στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα