Κονγκό-Καμερούν 69-71: Ο «διψήφιος» Πάρις Λι νίκησε τον Κουμίνγκα

Γιώργος Κούβαρης
Κονγκό-Καμερούν 69-71: Ο «διψήφιος» Πάρις Λι νίκησε τον Κουμίνγκα

bet365

Ο Πάρις Λι έδωσε το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής ομάδας Καμερούν, το οποίο και επικράτησε του Κονγκό (71-69) σε ματς για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Αμερικανός, νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού, έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα του Καμερούν θέλοντας να βοηθήσει τη χώρα της Αφρικής να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν μη τι άλλο το έργο είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο και αυτό διότι η ομάδα του εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-5.

Στην αναμέτρηση με τον Κονγκό αγωνίστηκε 25:43 και είχε 15 πόντους με 0/3 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 3/3 βολές, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 3 λάθη. Με τη φανέλα του Κονγκό (4-3 ρεκόρ) αγωνίστηκε ο Τζόναθαν Κουμίνγκα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο οποίος από τη πλευρά του μέτρησε 18 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 29:09 λεπτά συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι όλα τα παιχνίδια του ομίλου διεξάγονται στην Τυνησία. Το Σάββατο (27/8, 18:30) το Καμερούν αντιμετωπίζει την Αίγυπτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα