Τάρλατς στο Gazzetta: «Το άγνωστο της Ελλάδας φοβίζει τη Σερβία» (vid)

Τάρλατς στο Gazzetta: «Το άγνωστο της Ελλάδας φοβίζει τη Σερβία» (vid)
Ο Ντράγκαν Τάρλατς μίλησε στο Gazzetta για την αποψινή αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Αντώνης Καλκαβούρας

Το Gazzetta βρίσκεται στο Βελιγράδι παρέα με τη Novibet για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία (21:00, NOVA Sports Prime & live από το Gazzetta) και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ντράγκαν Τάρλατς!

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού και των Σικάγο Μπουλς έχει αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στη σερβική ομοσπονδία. Ο ίδιος ανυπομονεί για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς και την Ελλάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στη σύγκρουση των δύο τελευταίων MVP του NBA.

Και όπως τόνισε στο Gazzetta: «Αν η Stark Arena χωρούσε 50.000 θεατές, θα είχαν πουληθεί 50.000 εισιτήρια. Υπάρχει τεράστια ζήτηση. Ο κόσμος στο Βελιγράδι θα δει τον Γιόκιτς μετά από αρκετό καιρό. Την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί για τη Σερβία, εντός συνόρων ήταν το 2016. Παράλληλα, υπάρχει η παραδοσιακή κόντρα με την Ελλάδα, αλλά και η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Στη συνέχεια, ο Τάρλατς αναφέρθηκε στο ματς, μιλώντας για το... φόβο των Σέρβων: «Το άγνωστο φοβίζει την ομάδα. Και όταν λέω άγνωστο εννοώ ότι σε όλα τα φιλικά της η Ελλάδα αγωνίστηκε με διαφορετικό σχήμα. Ο Γιάννης έχασε κάποια ματς, ο Παπαγιάννης δεν έχει αγωνιστεί, ο Παπαπέτρου έκανε κάποια καλά ματς, αλλά τώρα λείπει, ενώ κι ο Σλούκας είχε χάσει τα πρώτα φιλικά».

Ο απλός Γιόκιτς

Ο Τάρλατς αναφέρθηκε και στον Νίκολα Γιόκιτς κι στην προσπάθεια που έκανε η σερβική ομοσπονδία για να πείσει να δώσει το παρών στο ραντεβού του EuroBasket 2022.

«Όλη η ομάδα στήθηκε πάνω στον Γιόκιτς. Ταξιδέψαμε στο Ντένβερ μαζί με τον Πέσιτς για να μιλήσουμε μαζί του. Η ανταπόκριση ήταν θετική και το μόνο που μας ζήτησε, χωρίς να μπει σε τεχνικά ζητήματα, ήταν να είμαστε ομάδα, να έχουμε ομαδική φιλοσοφία.

Και πρόσθεσε ότι αυτός θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να δημιουργηθεί το ομαδικό πνεύμα και η Σερβία να πετύχει τους στόχους της, μία καλή πορεία στο EuroBasket και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του Τάρλατς στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα