Παναθηναϊκός: Στην εθνική Καμερούν ο Πάρις Λι

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στην εθνική Καμερούν ο Πάρις Λι

bet365

Ο Πάρις Λι θα ενισχύσει το Καμερούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Κονγκό (26/2) και την Αίγυπτο (27/8) κι έτσι θα χάσει μερικές ημέρες προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάρις Λι απέκτησε καμερουνέζικο διαβατήριο και θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, εν προκειμένω στις αναμετρήσεις με το Κονγκό και την Αίγυπτο που διεξάγονται στην Τυνησία στις 26 και 27 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Ο Λι ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν και θα απουσιάσει από μερικές ημέρες προετοιμασίας των «πράσινων» ώστε να παίξει με το Καμερούν.

Αρχικώς, θα έλθει στην Αθήνα ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τυνησία για τα δυο παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα