Η ΕΟΚ ευχαρίστησε την Aegean για το τσάρτερ

Η ΕΟΚ ευχαρίστησε την Aegean για το τσάρτερ

Newsroom
Η ΕΟΚ ευχαρίστησε την Aegean για το τσάρτερ

bet365

Η ομοσπονδία του μπάσκετ ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ στο Νιουκάστλ και θέλησε να ευχαριστήσει την αεροπορική εταιρεία.

Η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει την αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στο Νιουκάστλ. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέλη της διοίκησης καθώς και οι περισσότεροι που μπήκαν στο αεροπλάνο πλήρωσαν τα πάντα πέραν της μετακίνησής τους. Λοιπά έξοδα όπως διανυκτέρευση, rapid test κλπ πληρώθηκαν από τους ίδιους.

Η ανακοίνωση αναφέρει, «Η συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με την AEGEAN τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρία, συνεχίζεται στις στέρεες βάσεις που έχουν θεμελιωθεί και διαρκώς επεκτείνεται και ισχυροποιείται.
Η μετακίνηση της Εθνικής Ανδρών προς και από το Νιουκάστλ πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της AEGEAN, που για μία ακόμη φορά στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του ελληνικού μπάσκετ.
Η διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την AEGEAN, τον Ελληνικό – Εθνικό μας αερομεταφορέα, μαζί με τη δέσμευση για την αμοιβαία επωφελή διεύρυνση της συνεργασίας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα