Εθνική Ελλάδας: Για το 2/2 στη Χάγη απέναντι στην Ολλανδία

Γιώργος Κούβαρης
Ελλάδα Σπανούλης

bet365

Η Εθνική ομάδα «δοκιμάζεται» στην Χάγη απέναντι στην Ολλανδία (26/2, 20:30, Novasports 4, ΕΡΤ-3) με στόχο το 2/2 στα Προκριματικά του Eurobasket 2025.

Μετά την νίκη στην πρεμιέρα των Προκριματικών απέναντι στην Τσεχία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενείται στο «Sportcampus Zuiderpark» της Χάγης για την 2η αγωνιστική του Group F.

Στόχος της Εθνικής Ελλάδας δεν είναι άλλος από το 2/2 πραγματοποιώντας παράλληλα και καλή εμφάνιση. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην πόλη της Ολλανδίας.

Αντίθετα κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία λόγω μυικού σπασμού που ένιωσε στον αριστερό προσαγωγό.Αυτό σημαίνει ότι η 12άδα του 42χρονου τεχνικού θα αποτελείται από τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Δημήτρη Μωραϊτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Γιώργο Παπαγιάννη, Βασίλη Τολιόπουλο, Λευτέρη Μαντζούκα, Γιάννη Κουζέλογλου, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλη Ζούγρη, Μιχάλη Λούντζη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Τα νέα πρόσωπα απέναντι στην Ολλανδία είναι αυτά των Μαντζούκα, Μήτρου-Λονγκ, Λούντζη και Ζούγρη.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 20:30 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports 4 και την ΕΡΤ-3 ενώ θα υπάρχει πλήρης κάλυψη από το Gazzetta.

Group F

Βαθμολογία

  1. Ελλάδα 1-0
  2. Μεγάλη Βρετανία 1-0
  3. Ολλανδία 0-1
  4. Τσεχία 0-1

1η αγωνιστική

2η αγωνιστική

  • Ολλανδία - Ελλάδα (26/2, 20:30)
  • Τσεχία - Μεγάλη Βρετανία (26/2, 21:15)
@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα