Καββαδάς: «Πάλεψα για να είμαι εδώ, θέλει μυαλό το 2/2»

Καββαδάς: «Πάλεψα για να είμαι εδώ, θέλει μυαλό το 2/2»

Gazzetta team
Καββαδάς: «Πάλεψα για να είμαι εδώ, θέλει μυαλό το 2/2»

bet365

Ο σέντερ του Ηρακλή μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και το παιχνίδι στη Βοσνία.

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην Τούζλα, όπου αύριο Δευτέρα (24/2) θα αντιμετωπίσει την Βοσνία Ερζεγοβίνη για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021. Μετά την επιτυχημένη εκκίνηση και την νίκη στον αγώνα με την Βουλγαρία στην Πάτρα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του θέλουν να πετύχουν το 2/2 και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση από νωρίς και χωρίς άγχος.

Ο Βασίλης Καββαδάς επέστρεψε... φουριόζος στην δράση με την Εθνική Ανδρών, είχε ουσιαστική συμμετοχή στην επιτυχημένη πρεμιέρα και ετοιμάζεται για τις μάχες του με την πολύ γεμάτη στις θέσεις των ψηλών ομάδα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

«Δεν ήταν ούτε απλό ούτε εύκολο αυτό που πετύχαμε στην πρεμιέρα. Δεν μεγαλοποιώ τον αντίπαλο, που είναι μια σκληρή ομάδα με πείσμα, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις πολλές ιδιαιτερότητες. Είδαμε όλοι αποτελέσματα που συνιστούν μεγάλες εκπλήξεις, όλες οι ομάδες μπήκαμε σε αγώνα με ελάχιστες ημέρες προπονήσεων, οπότε ήθελε υψηλό δείκτη πνευματική ετοιμότητας και εμείς τον δείξαμε», είπε ο σέντερ του Ηρακλή.

Ο ίδιος πέρασε αρκετές δυσκολίες με τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια, όμως η φετινή σεζόν εξελίσσεται ιδανικά. «Δεν κρύβω ότι η επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα ήταν ένα όνειρο που με γέμιζε με δύναμη και με πείσμωνε και στο διάστημα που πέρασα τις δυσκολίες μου. Φέτος αποδείχθηκε πολύ σωστή η επιλογή μου με τον Ηρακλή, βρήκα τις συνθήκες για να αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό, εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες και ειλικρινά όταν έμαθα την κλήση μου στην Εθνική, ένιωσα πολύ μεγάλη χαρά, ήταν το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλα».

Όσο για τον αγώνα με την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ο Καββαδάς είπε: «Θα είναι και αυτός με διαδικασίες... εξπρές, κάναμε ένα δύσκολο ταξίδι, θα μας πουν οι προπονητές τα βασικά για τον αντίπαλο και θα μπούμε να παίξουμε. Κι εδώ θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο το μυαλό μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι έτσι θα μπορούμε εμείς να ορίσουμε την εξέλιξη του αγώνα και θα έχουμε καλή τύχη για να πάρουμε την δεύτερη πολύ σημαντική νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα