Φερνάντεζ: «Ευχαριστώ τον Ντέιβιντ Μπλατ, είναι σαν άγγελός μου» (vid)

Φερνάντεζ: «Ευχαριστώ τον Ντέιβιντ Μπλατ, είναι σαν άγγελός μου» (vid)

Newsroom
Φερνάντες
Ο προπονητής του Καναδά έβγαλε το καπέλο στον Ντέιβιντ Μπλατ αμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, ο Καναδάς σκαρφάλωσε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό απέναντι στις ΗΠΑ. Μετά το τέλος της... ματσάρας στη Μανίλα, ο Τζόρντι Φερνάντεζ Τόρες υποκλίθηκε στον γνώριμο των ελληνικών παρκέ από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Ντέιβιντ Μπλατ.

«Ευχαριστώ τον κόουτς Μπλατ. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε. Είναι σαν άγγελός μου. Είναι πάντα εκεί για εμένα» ήταν τα λόγια του προπονητή του Καναδά για τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί τον γενικό σύμβουλο στην καναδική ομοσπονδία μπάσκετ.

Από τον μικρό τελικό ο οποίος αναμένεται να περάσει στην... ιστορία της διοργάνωσης, ο Ντίλον Μπρουκς ήταν με 39 πόντους και 7/8 τρίποντα, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ μέτρησε άλλους 31 πόντους και 12 ασίστ, ενώ στους 23 πόντους σταμάτησε ο Αρ Τζέι Μπάρετ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!