Mundobasket 2023, Μπογκντάνοβιτς: Το show απέναντι στη Λιθουανία (vid)

Νίκος Καρφής
Μπογκι
O Mπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς... καθάρισε τη Λιθουανία με μια φοβερή εμφάνιση και η Σερβία πέρασε άνετα στους 4 του Mundobasket. Δείτε τα καλύτερα του.

Η Σερβία βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου, αφού η Λιθουανία δεν μπόρεσε να προβάλει μεγάλη αντίσταση. Και πως να το κάνει όταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πραγματοποιεί τέτοια εμφάνιση. Ο Mπόγκι που πάτησε γκάζι από το ημίχρονο όπου έβαλε 18 πόντους, τελικά τελείωσε με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλέψίματα, 25 στην αξιολόγηση και το απίθανο 69.2% στα σουτ. Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα του Πέσιτς μπορεί να ονειρεύεται την κορυφή. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τους Σέρβους. Από τους κορυφαίους παίκτες του Mundobasket, ο Μπογκντάνοβιτς ανεβαίνει τώρα που σφίγγουν τα... γάλατα.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Δείτε την εμφάνιση του