Mundobasket 2023, Καρλ-Άντονι Τάουνς: Ενσωματώθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία με... χορούς (vid)

Mundobasket 2023, Καρλ-Άντονι Τάουνς: Ενσωματώθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία με... χορούς (vid)

Towns

bet365

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς ενσωματώθηκε στην προετοιμασίας της Δομινικανής Δημοκρατίας και οι συμπαίκτες του, του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Πρόκειται για τον μεγάλο σταρ της ομάδας, οπότε οι τιμές και οι υποδοχές, είναι δεδομένες! Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Δομινικανής Δημοκρατίας, 11 ημέρες πριν την έναρξη του Mundobasket και όπως ήταν λογικό, οι συμπαίκτες του, του επιφύλαξαν υποδοχή.

Ο 27χρονος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του, έπειτα από δέκα χρόνια. Έτσι, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης μαζί με τον Τάουνς, οι Δομινικανοί το έριξαν... στο χορό.

Με αυτόν τον τρόπο, οι συμπαίκτες του ήθελαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους, για την παρουσία του σέντερ των Τίμπεργουλβς.

Υπενθυμίζουμε πως η Δομινικανή Δημοκρατία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αλ Χόρφορντ και Κρις Ντουάρντε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα