Εθνική Ανδρών: Χωρίς Παπανικολάου με Σερβία

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Παπανικολάου με Σερβία

Νίκος Καρφής
Ο Παπανικολάου

bet365

O Kώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Τσαλμπούδης δεν βρίσκονται στην 14άδα της Εθνικής για το αποψινο (8/8, 19.45, ΕΡΤ1) ματς με τη Σερβία για την πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις».

Γνωστή έγινε η 14άδα που επέλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης για το φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία. Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο αρχηγός της Ελλάδας έμεινε εκτός λόγω μυικού σπασμού στην οσφυική χώρα, αφού δεν προπονήθηκε και τη Δευτέρα. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται κανονικά στην 14άδα.

Στην 14άδα βρίσκονται οι: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ και Μανώλης Χατζηδάκης.

Αναλυτικά

Ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω μυικού σπασμού στην οσφυική χώρα και ο Γιώργος Τσαλμπούρης είναι οι δύο παίκτες, από αυτούς που συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Εθνικής, οι οποίοι δε θα βρίσκονται στη 14άδα του αποψινού (8/8, 19.45, ΕΡΤ1) αγώνα με τη Σερβία για την πρεμιέρα του τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις”.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ και Μανώλης Χατζηδάκης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα