Αντετοκούνμπο: Τα μηνύματα του Ιακωβίδη με τον Giannis και οι δεύτερες σκέψεις για την αποχώρηση

Αντετοκούνμπο: Τα μηνύματα του Ιακωβίδη με τον Giannis και οι δεύτερες σκέψεις για την αποχώρηση

Δήμος Μπουλούκος
Αντετοκούνμπο: Τα μηνύματα του Ιακωβίδη με τον Giannis και οι δεύτερες σκέψεις για την αποχώρηση

bet365

Το Gazzetta αποκαλύπτει τα μηνύματα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και τις δεύτερες σκέψεις που κάνει ο πρωταθλητής της άρσης βαρών για την αποχώρηση του, μετά την αγάπη του κόσμου. Με τα καλύτερα λόγια μιλάει και για τον Πύρρο Δήμα

Επίθεση αγάπης από χιλιάδες ανθρώπους δέχεται μετά τον αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Θοδωρής Ιακωβίδης, όταν και ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι σταματάει τον αθλητισμό. Ο πρωταθλητής της άρσης βαρών μιλώντας στο Gazzetta εξέφρασε τη μεγάλη του ευγνωμοσύνη και πρόσθεσε ότι όλα αυτά, τον έχουν κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις για την αποχώρηση του.

«Δεν έχω λόγια για αυτή τη συμπαράσταση, θα απαντήσω σε όλα τα μηνύματα ξεχωριστά και ήδη με έχουν βάλει σε σκέψεις να κάνω λίγο υπομονή ακόμα και να συνεχίσω. Ηταν αρκετά παρήγορο ότι ο Υπουργός έδρασε άμεσα και εγγυήθηκε ότι το μετά το τέλος των Παραολυμπιακών Αγώνων θα έχουμε μία συνάντηση δια ζώσης για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, όχι μόνο με μένα αλλά και με αθλητές από τις υπόλοιπες ομοσπονδίες. Ελπίζω να συναντηθούμε, να τα συζητήσουμε και να βγουν κάποιες καλές προτάσεις για το καλό του ελληνικού αθλητισμού, όχι για μένα μόνο.»

Μεταξύ όσων μίλησαν για τον Ιακωβίδη ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μάλιστα ο Greek Freak δεν έμεινε στο ποστάρισμα, αλλά επικοινώνησε με τον Θοδωρή Ιακωβίδη μέσω μηνυμάτων, όπως μας είπε ο ίδιος: «Ανταλλάξαμε με τον Γιάννη κάποια μηνύματα και μου συμπαραστάθηκε με μοναδικό τρόπο και με λόγια καρδιάς. Όταν μιλάει ο MVP του πλανήτη, που έχει περάσει τα ίδια και χειρότερα, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Γιάννη. Όταν μιλάει αυτός, σταματάνε όλα. Με συγκλόνισε, καθηλωτικός και τον ευχαριστώ πολύ. Εχει κατακτήσει τον κόσμο από το μηδέν.»

Ο Ιακωβίδης θέλει να βάλει τέλος και σε όσα ακούστηκαν ότι έχει παράπονο από την Ομοσπονδία Αρσης Βαρών και τον Πύρρο Δήμα. «Μιλάμε κάθε μέρα με τον Πύρρο Δήμα. Αυτό που λέει συνέχεια είναι ότι είμαι ήρωας και με ευχαριστεί. Ο ίδιος μου λέει ότι στη θέση μου δεν θα έφτανε εδώ που έφτασα, θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα. Μου ζητά συγγνώμη επειδή αυτά που μπορεί να κάνει είναι λίγα, αλλά αυτά του επιτρέπουν οι συνθήκες. Και θέλω να τονίσω ότι τα λόγια μου χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν τον Πύρρο και γενικότερα τα χρησιμοποιούν για να κάνουν αντιπολίτευση. Εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο, τα λόγια μου ήταν για όλους τους αθλητές.»

Τέλος δικαίωσε και το Gazzetta που είχε αποκαλύψει ότι ήδη έχουν έρθει σε επαφή μαζί του αρκετοί χορηγοί, τονίζοντας, όμως, ότι δεν τον ενδιαφέρει να λυθεί το δικό του πρόβλημα, αλλά να βρεθούν λύσεις για το καλό του ελληνικού αθλητισμού. «Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Ηδη με έχουν προσεγγίσει πολύ και τους ευχαριστώ πολύ. Το θέμα δεν είναι να λύσουμε το δικό μου πρόβλημα για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά η κραυγή αγωνίας ήταν για όλους τους αθλητές. Πολλοί επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν, ότι ευχαριστώ που μίλησες και για μας…»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα