Team USA: Χωρίς τον Ζακ ΛαΒίν στο Τόκιο! (pic)

Team USA: Χωρίς τον Ζακ ΛαΒίν στο Τόκιο! (pic)

Team USA: Χωρίς τον Ζακ ΛαΒίν στο Τόκιο! (pic)

bet365

Ακόμη ένα πλήγμα της τελευταίας στιγμής για την Team USA, αφού ο Ζακ ΛαΒίν μπήκε στο πρωτόκολλο για την covid-19 και δεν θα ταξιδέψει για το Τόκιο. Αρχικά στο Τόκιο θα ταξιδέψουν 8 παίκτες!

Η Team USA έχασε το τρίτο μέλος από την αρχική επιλογή της 12άδας. Μετά τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Κέβιν Λοβ, οι Αμερικάνοι είδαν και τον Ζακ ΛαΒίν να μην μπορεί να ταξιδέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο forward των Σικάγο Μπουλς μπήκε στο πρωτόκολλο για την covid-19 και δεν θα πάει, αρχικά, στην Ιαπωνία. Ήδη στις θέσεις των Μπιλ και Λοβ κλήθηκαν οι ΜακΓκί και Τζόνσον, ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα περιμένει στο Τόκιο τους Ντέβιν Μπούκερ, Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον, οι οποίοι αγωνίζονται στους NBA Finals.

Αν αυτοί ολοκληρωθούν σε έξι ματς, οι παίκτες θα είναι στο Τόκιο το Σάββατο. Αν η σειρά πάει στα 7 ματς, τότε το χρονοδιάγραμμα θα αλλάξει. Η Team USA θα περιμένει, μήπως ο ΛαΒίν είναι σε θέση να ταξιδέψει για το Τόκιο στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης. Μέχρι να γίνει αυτό, η ομάδα θα ταξιδέψει με 8 παίκτες!

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα