Γιόκιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιόκιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
Γιόκιτς

bet365

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο οποίος εκτελεί τα τελευταία χρόνια χρέη προέδρου στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Σερβίας αποκάλυψε ότι ο Νίκολα Γιόκιτς θα ενισχύσει τους δευτεραθλητές κόσμου το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι.

Η Σερβία θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ως δευτεραθλήτρια κόσμου και ο πρόεδρος της χώρας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς εξήγησε πως το ζητούμενο για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς στο Παρίσι είναι το χρυσό μετάλλιο και τίποτα λιγότερο.

Και όλα αυτά ενώ οι Αμερικανοί θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν, με τον Τζοέλ Εμπίντ να προστίθεται εσχάτως στη λίστα των διαθέσιμων NBAers για το μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη.

Από την πλευρά του, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς αποκάλυψε ότι ο Νίκολα Γιόκιτς θα επιστρέψει στην Εθνική Σερβίας που θα παρουσιάσει μια πολύ δυνατή έκδοση στο Παρίσι.

«Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ χωρίς τον πρωταθλητή στο NBA και MVP των Τελικών, Νίκολα Γιόκιτς, τον Βάσα Μίτσιτς και τον Νίκολα Κάλινιτς. Η ομάδα έμεινε ενωμένη. Παρεμπιπτόντως, όλοι τους θα είναι στο Παρίσι. Συμπεριλαμβανομένου του Γιόκιτς. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Περιμένω τη Σερβία να παρουσιαστεί με τους καλύτερους παίκτες» εξήγησε ο Μπόζα ως πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην As.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα