Χόλιντεϊ: Τον θέλει η Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Χόλιντεϊ: Τον θέλει η Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ο Τζρου Χόλιντεϊ.

bet365

Η Team USA θέλει να στελεχώσει νωρίς τη δωδεκάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ένας από τους στόχους της.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αναμένεται να φέρουν μία νέα έκδοση της Redeem Team για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το επιβάλλουν οι δύο συνεχόμενες αποτυχίες στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2019 και του 2023.

Ο general manager της Team USA, Γκραντ Χιλ έχει αναλάβει από ώρα για να βρει τους δώδεκα κατάλληλους που θα φέρουν τη δόξα στην αστερόεσσα. Και μετά τις δηλώσεις αρκετών αστέρων του NBA ως προς τη διαθεσιμότητά τους για το επόμενο καλοκαίρι, ο Χιλ έχει βγει στην... αγορά για να αποκτήσει και άλλη ποιότητα.

Ένας από τους παίκτες που προσεγγίστηκαν είναι ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες άφησε τους Μιλγουόκι Μπακς και με ενδιάμεση στάση το Πόρτλαντ, βρέθηκε στους Μπόστον Σέλτικς. Η ομοσπονδία των ΗΠΑ περιμένει την απάντηση του 33χρονου γκαρντ , δίχως να υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για να ανακοινώσει την απόφασή του.

Ήδη οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, Κέβιν Ντουράντ και Τζέισον Τέιτουμ έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να αγωνιστούν στο Παρίσι, ενώ στη 12άδα θα βρίσκεται ο Τζοέλ Εμπίντ.

@Photo credits: Boston Celtics twitter
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα