Team USA: Ο δρόμος του χρυσού μεταλλιού στους Ολυμπιακούς (vids)

Team USA: Ο δρόμος του χρυσού μεταλλιού στους Ολυμπιακούς (vids)

Νίκος Καρφής
Team USA: Ο δρόμος του χρυσού μεταλλιού στους Ολυμπιακούς (vids)

bet365

Δείτε το τρομερό θέαμα που πρόσφεραν οι ΗΠΑ στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέκτησαν το χρυσό.

Ο Κέβιν Ντουράντ υπέγραψε άλλη μια νίκη των ΗΠΑ, οδηγώντας τη χώρα του στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο κόντρα στη Γαλλία.

Οι Αμερικανοί επικράτησαν κατά σειρά των Ισπανών, Αυστραλών και Γάλλων στα νοκ-άουτ, φτάνοντας στο τέταρτο σερί χρυσό μετάλλιο.

Γαλλία - ΗΠΑ 83-76

Στην πρεμιέρα η Team USA δέχθηκε ηχηρό χαστούκι από τη Γαλλία, με τον Φουρνιέ να την... εκτελεί, σταματώντας στους 28 πόντους σε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε αυτή.

ΗΠΑ - Ιραν 120-66

Κόντρα στο Ιράν δεν είχε πρόβλημα αφού επικράτησε με 120-66 σε ένα show. Ο Λίλαρντ σημείωσε 21 πόντους και ο Μπούκερ μέτρησε 16, ετοιμάζοντας το έδαφος για τα σημαντικότερα παιχνίδια.

ΗΠΑ - Τσεχία 119-84

Άνετο ήταν το παιχνίδι των Αμερικανων και κόντρα στην Τσεχία, την οποία νίκησαν με 35 πόντους διαφορά. Τέιτουμ και Ντουράντ ήταν πρωταγωνιστές με 27 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Ισπανία - ΗΠΑ 81-95

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ασταμάτητος και κόντρα στους Ισπανούς με 29 πόντους, σε ένα ματς που το... καθάρισαν οι ΗΠΑ στα τελευταία τέσσερα λεπτά και έφτασαν στο άνετο 95-81. Οι 38 πόντοι του Ρίκι Ρούμπιο δεν ήταν αρκετοί απέναντι σε μια ομάδα με πολύ παραπάνω ταλέντο.

ΗΠΑ - Αυστραλία 97-78

Οι Boomers δυσκόλευαν σε πολλές περιπτώσεις την Team USA τα τελευταία χρόνια, νικώντας τους σε φιλικά, όμως στο Τόκιο οι ΗΠΑ έδωσαν τις απαντήσεις. Με ένα εντυπωσιακό 97-78 τους... τελείωσαν, αφού η τριάδα Ντουράντ-Χόλιντεί-Μπούκερ είχε πολλά κέφια.

Γαλλία - ΗΠΑ 82-87

Οι ΗΠΑ πήραν εκδίκηση για την ήττα στον όμιλο από τους Γάλλους και με τους 29 πόντους του ηγέτη Κέβιν Ντουράντ, κατάφεραν να ανέβουν για τέταρτη σερί φορά στο πιο πρώτο σκαλί του βάθρου και στην κατάκτηση του χρυσού. Δεν αφήνουν με τίποτα την κορυφή.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα