Πάου Γκασόλ: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου αν αξίζει να συνεχίσω»!

Πάου Γκασόλ: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου αν αξίζει να συνεχίσω»!

Πάου Γκασόλ: «Θα αποφασίσω με την οικογένεια μου αν αξίζει να συνεχίσω»!

bet365

Ο Πάου Γκασόλ αποχώρησε μεν από την εθνική Ισπανίας, εντούτοις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα έναν χρόνο με την Μπαρτσελόνα.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τον Πάου Γκασόλ και τη σχέση αφοσίωσης και πίστης που ανέπτυξε με την εθνική Ισπανίας τις τελευταίες δυο δεκαετίες ήταν η ήττα από την Team USA και ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Γκασόλ διένυσε φέτος τα τελευταία μέτρα μιας υπέροχης διαδρομής με το εθνόσημο που άρχισε στο Μουντομπάσκετ Νέων της Πορτογαλίας το 1999 ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα:

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα. Μακάρι να είχαμε κερδίσει όλα τα τουρνουά που συμμετείχαμε, όλα τα μετάλλια που διεκδικήσαμε όμως δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Είμαι ευγνώμων σε αυτή την εθνική ομάδα και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Έπειτα από ό,τι περάσαμε, μπορώ να πω ότι είμαστε πετυχημένοι. Θα ήθελα να είχαμε κερδίσει την Team USA, θα ήταν κάτι εξωπραγματικό όμως δεν είχαμε με το μέρος μας αυτή τη λίγη τύχη που χρειαζόταν για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είμαι ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης, θα ήθελα να βρίσκομαι 40 λεπτά στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου. Το πιο σημαντικό είναι πως ήμασταν ανταγωνιστικοί και γι' αυτό είμαι υπερήφανος για την εθνική. Τώρα είναι η ώρα της ξεκούρασης. Θα μιλήσω με την οικογένειά μου αν αξίζει να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ ή αν πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα και να διεκδικήσω νέες προκλήσεις. Ήμασταν πολύ τυχεροί για ό,τι ζήσαμε, πλέον όμως είναι η ώρα για τη νέα γενιά να βγει μπροστά».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα