Ξύλο και της... αρκούδας σε ματς κολεγιακού πρωταθλήματος! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ξύλο και της... αρκούδας σε ματς κολεγιακού πρωταθλήματος! (vid)

bet365

Πώς γίνεται οι χειραψίες μετά από το τέλος ενός αγώνα να μετατραπούν σε... μπουνιές; Την... απάντηση την έδωσαν οι παίκτες του Jackson State και του Prairie View A&M.

Την περασμένη Δευτέρα (17/2) οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και όλα έμοιαζαν να πήγαιναν καλά. Όμως κανείς δεν μπόρεσε να προβλέψει ότι ένα σκληρό φάουλ θα ήταν η αφορμή για να μετατραπεί το παρκέ σε ρινγκ!

Ο παίκτης του Jackson State, Τζίεβιους ΜακΊνις έκανε ένα δυνατό φάουλ, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια. Κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια των... χειραψιών μετά το τέλος.

Ο Ντάριους Ουίλιαμς του Prairie View A&M κάτι είπε στον Ντοντέλιους Ρος του Jackson State και αμέσως άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές. Παίκτες και αστυνομικοί μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν ωστόσο τα αίματα άναψαν περισσότερο και άρχισαν οι περισσότεροι από τους παίκτες να παίζουν ξύλο μεταξύ τους!

Δείτε τι έγινε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα