Σίλβερ: «H νέα σεζόν θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ίσως δούμε τελικούς με γεμάτα γήπεδα» (vid)

Σίλβερ: «H νέα σεζόν θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ίσως δούμε τελικούς με γεμάτα γήπεδα» (vid)

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ μίλησε για την επόμενη σεζόν του ΝΒΑ, εξηγώντας πως πρόθεση της λίγκας είναι να γίνει το τζάμπολ στον Οκτώβριο και πως εξετάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής στα 72 ματς.

Το ΝΒΑ επιστρέφει στην κανονικότητά του. Αυτή η σεζόν θα ολοκληρωθεί λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να εξηγεί ότι η επόμενη θα εκκινήσει τον Οκτώβριο. Είτε στα μέσα του μήνα, είτε στο τέλος.

Στόχος του ΝΒΑ είναι να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν 2021-2022 στο τέλος Ιουνίου, αφού σύμφωνα με τις αναλύσεις αυτό είναι το επιθυμητό χρονικό σημείο.

Επίσης, πρόθεση του ΝΒΑ είναι η επιστροφή στα 82 ματς της κανονικής περιόδου, αφού το προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Παράλληλα, ο Σίλβερ έφερε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως το παράδειγμα αυτού που θέλει να πετύχει το ΝΒΑ: Οι μικρότερες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα αστέρια τους και να είναι ανταγωνιστικές.

Ο κομισάριος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνουν οι φετινοί τελικοί με γεμάτα γήπεδα, κάτι που δεν απέκλεισε, με δεδομένα τα βήματα προόδου που έχουν κάνει οι ομάδες. Τελευταίο παράδειγμα οι Νικς που ξεπούλησαν 30.000 εισιτήρια για τα δύο πρώτα ματς των playoffs απέναντι στους Χοκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρούκλιν Νετς: Φάση βγαλμένη από το NBA 2K με Τζέιμς και Ντουράντ! (vid)

Επίσημο: Ο Μάικ Τζέιμς συνεχίζει στους Νετς με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο

Μάικ Τζέιμς: Η μεγάλη ευκαιρία στην... dream team του ΝΒΑ (pics & vids)

 

NBA Τελευταία Νέα