«Ντουράντ-Ουέστμπρουκ παρέα όπως... παλιά, θα έπαιρναν τίτλο στο σημερινό ΝΒΑ» (pic & vid)

«Ντουράντ-Ουέστμπρουκ παρέα όπως... παλιά, θα έπαιρναν τίτλο στο σημερινό ΝΒΑ» (pic & vid)

«Ντουράντ-Ουέστμπρουκ παρέα όπως... παλιά, θα έπαιρναν τίτλο στο σημερινό ΝΒΑ» (pic & vid)

bet365

Φαίνεται πως η ομαδάρα που είχαν φτιάξει οι Ντουράντ και Ουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα δεν ξεχνιέται.

Τι θα γινόταν αν οι Ντουράντ, Ουέστμπρουκ και Χάρντεν έμεναν για πολλά χρόνια στους Θάντερ; Ποτέ δεν θα απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Η Οκλαχόμα του 2011 άρχισε να δείχνει την ποιότητα της, αφού πήγε μέχρι τους τελικούς Δύσης, εκεί όπου έχασε από τους Μάβερικς του Νοβίτσκι. Ένα χρόνο μετά φτάνει στην καλύτερη στιγμή της. Τελικοί κόντρα στο Μαϊάμι, αλλά δεν ήταν γραφτό να έρθει ο τίτλος στην Οκλαχόμα (ήττα με 4-1).

Το 2014 ο Χάρντεν έχει φύγει για Χιούστον, αλλά οι Ντουράντ, Ουέστμπρουκ και Ιμπάκα κρατάνε τις... Θερμοπύλες και οδηγούν την ομάδα στον τελικό Δύσης. Εκεί όμως χάνουν από τους Σπερς. Το έργο επαναλαμβάνεται δύο χρόνια αργότερα, αλλά με διαφορετικό θύτη. Oι Θάντερ αγγίζουν τους τελικούς, αφού προηγούνται με 3-1 στη σειρά. Αλλά οι πρωταθλητές απαντούν με 3 σερί νίκες και γράφουν ένα άδοξο τέλος μιας ομάδας που μπορούσε να πανηγυρίσει ένα δαχτυλιδάκι. Μετά από αυτό ο «KD» μετακομίζει στο Γκόλντεν Στέιτ για να πάρει τον πρώτο του τίτλο στο ΝΒΑ το 2017, όντας ο MVP των τελικών.

Ο γνωστός σχολιαστής του ΝΒΑ, Κόλιν Κάουερντ στάθηκε σε εκείνη την ομαδάρα της Οκλαχόμα. «Το δίδυμο των Ντουράντ-Ουέστμπρουκ με την ομάδα που είχαν στην Οκλαχόμα θα έπαιρνε τίτλο στο σημερινό ΝΒΑ», ήταν τα λόγια του για μία από τα κορυφαία σύνολα στην ιστορία του ΝΒΑ που δεν πήραν ποτέ τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο... κουβάς Μπάρκλεϊ εγγυήθηκε νίκη των Χόρνετς και έχασαν για 27! (vid)

Χόλιντεϊ για Γιάννη: «Δουλεύει για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, θέλω να πολεμήσω για εκείνον» (vid)

Σέλτικς - Ουίζαρντς 118-100: Διαστημικός Τέιτουμ με 50άρα έστειλε τη Βοστώνη στα playoffs! (vid)

Πέισερς - Χόρνετς 144-117: Τους... διέλυσαν και θα παίξουν ρέστα για τα playoffs! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα