Έιτον: Καλύτερος από τον Χάουαρντ στις τρεις πρώτες σεζόν, αλλά πολύ υποτιμημένος

Έιτον: Καλύτερος από τον Χάουαρντ στις τρεις πρώτες σεζόν, αλλά πολύ υποτιμημένος

Έιτον: Καλύτερος από τον Χάουαρντ στις τρεις πρώτες σεζόν, αλλά πολύ υποτιμημένος

bet365

Ο ΝτιΆντρε Έιτον διανύει εξαιρετική σεζόν και δεν σταματά να βελτιώνεται, ενώ έχει καλύτερα νούμερα από τον Ντουάιτ Χάουαρντ στις πρώτες τρεις σεζόν. Όμως δεν παίρνει την αναγνώριση που αξίζει.

Οι Σανς κάνουν εντυπωσιακή σεζόν και κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι στη regular season στην Ανατολή. Οι φιλοδοξίες φτάνουν πολύ μακριά στα playoffs, αφού θα έχουν πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς Δύσης (αν εκεί φτάσουν οι Τζαζ).

Όλος ο κόσμος στέκεται στους Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ που είναι εκπληκτικοί, όμως είναι άδικο να μην παίρνει τα credits που του αναλογούν ο άνθρωπος που δίνει τις μάχες του στη ρακέτα και βγαίνει νικητής. Ο ΝτιΆντρε Έιτον παρουσιάζεται φέτος πιο ώριμος από ποτέ, ενώ μετρά 14.4 πόντους και 10.5 ριμπάουντ.

Όταν ο Ντουάιτ Χάουαρντ μπήκε στο ΝΒΑ υπήρχε μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του στο ξεκίνημα με τους Μάτζικ, ενώ ο Superman τους οδήγησε το 2009 στους τελικούς. Όμως ο ψηλός των ήλιων που είναι πολύ υποτιμημένος ψηλός, έχει καλύτερα νούμερα (ανά 36 λεπτά) από τον Ντουάιτ στις πρώτες τρεις σεζόν του στο ΝΒΑ.

Ο Έιτον μετρά 18.5 πόντους, 12.3 ριμπάουντ και 58.8% εντος πεδιάς, ενώ ο Ντουάιτ είχε 15.4 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 55.4% εντός πεδιάς.

Σίγουρα η... κολώνα των Σανς θέλει να δώσει πολλές απαντήσεις στην postseason, να ζήσει την ατμόσφαιρα των playoffs και να φτάσει μακριά με την ομάδα του. Στα playoffs το όνομα σου μπορεί να συζητηθεί πολύ πιο εύκολα και ο Έιτον σκοπεύει να τραβήξει τα φώτα πάνω του, κλέβοντας λίγο από τη λάμψη των Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρι: Έχετε αντιληφθεί τι αδιανόητη σεζόν κάνει; (pics & vids)

ΛεΜπρόν: «Έχω 17 σεζόν με 25 πόντους μ.ο, αλλά δεν είμαι εκ των κορυφαίων σκόρερ ever;» (pic)

ΝΒΑ: Τι έκαναν μεταξύ τους οι μονομάχοι του play in τουρνουά! (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα