Αντετοκούνμπο: «Η ταινία θα είναι για τις θυσίες των γονιών μου, μέρα με τη μέρα γίνομαι ο Τσαρλς» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Η ταινία θα είναι για τις θυσίες των γονιών μου, μέρα με τη μέρα γίνομαι ο Τσαρλς» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Η ταινία θα είναι για τις θυσίες των γονιών μου, μέρα με τη μέρα γίνομαι ο Τσαρλς» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον μπαμπά του, Τσαρλς, τον γιο του, Λίαμ, αλλά και την ταινία που γυρίζεται, με θέμα τη ζωή του. Και ήταν ξεκάθαρος: «Δεν είναι μόνο για εμένα. Είναι για τις θυσίες των γονιών μου για να φτάσουμε μέχρι εδώ».

Όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο Τζιμ Πάσκε, σχολιαστής των αγώνων των Μιλγουόκι Μπακς, φιλοξενούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μία μικρή συνέντευξη.

Αυτή η περίσταση ήταν ξεχωριστή. Αφού στο τέλος της σεζόν, ο Πάσκε πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί.

Και η κουβέντα με τον Giannis είχε περισσότερο συναισθηματικό χαρακτήρα: Για τον γιο του MVP, Λίαμ, τον πατέρα του, Τσαρλς και την ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Και μία υπόσχεση του Γιάννη Αντετοκούννμπο.

Αρχικά, ο Giannis τοποθετήθηκε για τον αδερφό του Θανάση, εξηγώντας: «Αλλάζει το παιχνίδι με την ενέργειά του. Θα τα δώσει όλα και θα το κάνει με χαμόγελο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο ερχομός του Λίαμ τον έχει ωριμάσει: «Ο Λίαμ με έχει ωριμάσει. Είναι όμορφο να γυρίζεις στην οικογένειά σου. Εχω περισσότερη υπομονή».

Την επόμενη ερώτηση, μάλλον, ο Αντετοκούνμπο δεν την περίμενε. Στην αρχή σάστισε, αλλά όταν την κατάλαβε, απάντησε με κάθε ειλικρίνεια.

Ο Γιάννης γίνεται Τσαρλς μέρα με τη μέρα; «Νομίζω ναι. Ο μπαμπάς μου είχε πλούτο, τα παιδιά του. Δεν είχε χρήματα, δεν είχε τίποτα. Γι' αυτό θέλουμε να τον εκπροσωπούμε κάθε μέρα, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Θέλω να γίνω ένας σπουδαίος πατέρας, όπως ήταν ο πατέρας μου για εμάς».

Όσο για την επικείμενη ταινία για τη ζωή του, η οποία γυρίζεται στην Αθήνα; Ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος: Η ταινία δεν είναι μόνο γι' αυτόν. Είναι για τους γονείς του.

«Η ταινία δεν θα είμαι μόνο για τη ζωή μου. Αλλά και για τους δικούς μου, για όσα πέρασαν προκειμένου να μας μεγαλώσουν για να γίνουμε αυτό που είμαστε. Τις θυσίες που έκαναν. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, αλλά ήταν δύσκολα. Έπρεπε να βοηθήσω, γιατί δεν είχαμε χρήματα. Οι αληθινοί ήρωες ήταν οι γονείς μου. Ο Λιαμ θα έχει να κάνει λιγότερα από εμένα στη ζωή του, αλλά οι παππούδες του, όπως και αυτοί της Μαράια, δούλεψαν σκληρά για να δώσουν μία ευκαιρία στον Λιαμ», είπε ο Αντετοκούνμπο.

Και συνέχισε, αναφορικά με την ταινία: «Δεν θέλω η ταινία να είναι για εμένα, να βάζω πόντους και να παίρνω βραβεία, αυτά είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο, θέλω να δουν τη ζωή μας. Την αληθινή ζωή, τι περάσαμε. Το σενάριο είναι αυθεντικό. Κάποιοι λένε ότι μία ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Όχι, όχι... Είμαι αυθεντικός άνθρωπος και θέλω η δική μου ιστορία να είναι βασισμένη στην πραγματική ζωή. Αυτό ήθελα, να δούμε όλοι τι έγινε μέχρι να φτάσω εδώ. Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, να τη δούνε κάποτε και να καταλάβουν τις θυσίες που έκαναν όλοι για να είμαστε εδώ».

Για το φινάλε, ο Τζιμ Πάσκε είχε ένα αίτημα: Να έρθει στην Αθήνα και ο Γιάννης να αναλάβει τον ρόλο του ξεναγού. Να του δείξει τις διαδρομές που έκανε ως παιδί.

Η απάντηση του MVP ήταν η ακόλουθη: «Να έρθετε. Σας σας κάνω τη μεγάλη ξενάγηση. Θα μπούμε σε ένα τρένο, θα αλλάξουμε, θα πάρουμε το λεωφορείο, θα πάμε στην προπόνηση, θα κοιμηθούμε στα αποδυτήρια, θα ψάξουμε να βρούμε φαγητό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα