Λέικερς-Ρόκετς 124-122: Ο Κούζμα κράτησε «ζωντανό» το σενάριο των playoffs (vid)

Gazzetta team
Λέικερς-Ρόκετς 124-122: Ο Κούζμα κράτησε «ζωντανό» το σενάριο των playoffs (vid)

bet365

Με καλάθι στα 6.9'' του Κάιλ Κούζμα και μια clutch άμυνα του Ουές Μάθιους, οι Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Ρόκετς με 124-122 και παρέμειναν «ζωντανοί» για τα απευθείας playoffs.

Ακόμα και έτσι θεωρείται δύσκολο για τους Λέικερς να «καπελώσουν» Μπλέιζερς ή Μάβερικς προκειμένου να αποφύγουν το play-in tournament καθώς βρίσκονται μία νίκη πιο πίσω και με δύο ματς να απομένουν για το τέλος.

Παρόλα αυτά παρέμειναν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση των απευθείας playoffs και αυτό το οφείλουν κυρίως σε τρεις παίκτες. Στον Κάιλ Κούζμα ο οποίος με προσωπική ενέργεια στα 6,9'' έμελλε να σημειώσει το νικητήριο καλάθι της ομάδας του, στον Ουές Μάθιους, ο οποίος έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Κέλι Ολίνικ στην τελευταία επίθεση των Σπερς και στον Τάιλερ Χόρτον-Τάκερ, ο οποίος ήταν ο πιο σταθερός παίκτης των Λέικερς στο ματς με 23 πόντους και 10 ασίστ.

Ο Αντρέ Ντράμοντ πρόσθεσε άλλους 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από τον πάγκο οι Κούζμα και Χάρελ πρόσθεσαν από 19 και 16 πόντους αντίστοιχα. Και όλα αυτά λίγη ώρα μετά τα αποκαλυπτήρια για το banner του 17ου πρωταθλήματος των Λέικερς.

Για τους αξιόμαχους Ρόκετς, ο Ολίνικ (24π.) ήταν ωραίος και... μοιραίος, ενώ άλλους 24 πόντους σημείωσε ο Μπρουκς ερχόμενος από τον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα