Μπάτλερ: Δώστε του τσαμπουκάδες και trash talking και πάρτε του την ψυχή! (vids)

Νίκος Καρφής
Ο Τζίμι Μπάτλερ θέλησε να παίξει για άλλη μια φορά με το...μυαλό του Καρλ-Άντονι Τάουνς και το gazzetta.gr θυμάται όλες τους τσαμπουκάδες και τις φορές που έδειξε τον σκληρό πρόσωπο του στη λίγκα

Όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο ωριμάζει ο Τζίμι Μπάτλερ και πλέον ανήκει στο TOP 15 της λίγκας δίχως αμφιβολία. Πέρυσι ήταν συγκινητικός στα playoffs με τους Χιτ, οδηγώντας την ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ.

Είναι παικταράς και από τους κορυφαίους all around παίκτες της λίγκας. Σίγουρα ανάμεσα και στους 5 καλύτερους two way players του ΝΒΑ. Όμως ανέκαθεν αποτελούσε ένα από τα πιο τρελά παιδιά του μαγικού κόσμου, πάντα οξύθυμος. Γουστάρει να μπαίνει σε καυγάδες, να κάνει trash talking στους αντιπάλους του και να... παίζει με το μυαλό τους.

Ποτέ δεν θα κάνει πίσω και πάντα θα απαντήσει αν προκληθεί, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει εκείνος τον καυγά. Όπου καυγάς και τσαμπουκάς, ο Jimmy Buckets πάντα πρώτος. Αυτή είναι η ζωή του και το gazzetta.gr θυμίζει όλες τις φορές που ξέφυγε ή θέλησε να... παίξει με τους αντιπάλους του, αφού σίγουρα τα όσα είπε στον Καρλ Άντονι Τάουνς δεν μας προξένησαν εντύπωση.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ακόμα και όταν βρισκόταν στα πρώτα βήματα του στο Σικάγο, δεν δίσταζε να τα βάλει με τον οποιονδήποτε.

Η λίστα των ατόμων παραλίγο μπει στο ρινγκ μαζί τους είναι μεγάλη.

Στα playoffs του 2015 άρπαξε τον OJ Μέγιο, ενώ όταν βρισκόταν στους Μπουλς τα έβαλε και με τον Κάνινγκχαμ. Και για να μην πει κανείς πως δεν τα βάζει με σταρ, πήγε να παίξει ξύλο και με τον ΛεΜπρόν σε ματς των ταύρων με τους Χιτ. Επιπλέον δεν δίστασε να δείξει την τρέλα του στον Νενέ, αφού κόλλησε το κεφάλι στη μούρη του και παραλίγο να έχουμε μποξ.

Στην postseason του 2017 θέλησε να αρχίσει μανούρα με ένα από τα πιο σκληρά παιδιά της λίγκας, τον Μάρκους Σμαρτ.

Ούτε στους Σίξερς άλλαξε μυαλά, αφού ήθελε να... δείρει τους Μπράντλεϊ, Γκρίφιν και φυσικά τον πολύ ψηλότερο του Άλεξ Λεν. Στο ματς με τους Νετς, ο Ντάντλεϊ έσπρωξε τον Εμπίντ, ο Μπάτλερ απάντησε και έγινε ο κακός χαμός. Kαι φυσικά φτάσαμε στον καυγά με τον Ουόρεν στις αρχές του 2020.

Ο Jimmy Buckets δεν δέχθηκε το φάουλ του Ουόρεν, του ζήτησε τον λόγο, κόλλησε κεφάλι με κεφάλι στον αντίπαλο του, στη συνέχεια του έστειλε φιλάκια, ενώ μετά το ματς τον αποκάλεσε σκουπίδι.

Τελευταία του παρασπονδία; Ο Jimmy έριξε επικό κράξιμο στον Τάουνς, λέγοντας του: «Είσαι soft, σαν σκ@τ@ μωρού, σε κανόνισα μία φορά». Όλα αυτά κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Τάουνς να μην δίνει πολλή σημασία

Η ιστορία του Μπάτλερ με τον Τάουνς δεν είναι καινούρια.

Όταν οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στη Μινεσότα, ο Μπάτλερ ζήτησε να φύγει καθώς είναι σε ανοιχτή κόντρα εδώ και καιρό με τους Καρλ Άντονι Τάουνς και Άντριου Γουίγκινς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΗΠΑ, η κόντρα έχει ξεσπάσει, γιατί ο Τζίμι είχε κάνει την… κουτσουκέλα με την τότε σύντροφο του KAT και στη συνέχεια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

cover photo: Κώστας Τόπας

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε να δούμε τα καλύτερα από τσαμπουκάδες και τσακωμούς του Μπάτλερ