Πέισερς και Ουίζαρντς το... παλεύουν για τα playoffs (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Πέισερς και Ουίζαρντς το... παλεύουν για τα playoffs (vids)

bet365

Οι Ιντιάνα Πέισερς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς συνέχισαν με νίκες με αποτέλεσμα να παραμείνουν σε... τροχιά playoffs, έστω και μέσα από την διαδικασία των play-in.

Στο Ορλάντο, σ' ένα ματς το οποίο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντέβιν Κάναντι των Μάτζικ, οι Ιντιάνα Πέισερς κατάφεραν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη με 131-112.

Η ομάδα της Ιντιανάπολις αγωνίστηκε χωρίς τους Σαμπόνις, Τέρνερ, Λαμπ, Μπιτάτζε, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να ξεχωρίζει περισσότερο έχοντας 24 πόντους, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Ο Σάμερ πρόσθεσε άλλους 21 πόντους, ενώ ο Χόλιντεϊ ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε από τη πλευρά του 20 πόντους με 6/8 τρίποντα. Αυτή τη στιγμή οι Πέισερς έχουν ρεκόρ 29-31 και βρίσκονται στην 9η θέση της Ανατολής.

Για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ, ο Ντουέιν Μπέικον πέτυχε 20 πόντους έχοντας 6/15 εντός παιδιάς, ενώ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ τελείωσε το ματς ο Μπο Μπάμπα.

Στην Ουάσινγκτον, οι Ουίζαρντς επικράτησαν των Καβαλίερς με 119-110 και «κρατάνε» την 10η θέση της Ανατολής η οποία είναι και η τελευταία που οδηγεί στα play-in της φετινής σεζόν. Ο Μπράντλι Μπιλ ήταν εκείνος που «καθάρισε» για τους «Μάγους» με αποτέλεσμα να φτάσουν στην 8η σερί νίκη τους, έχοντας 33 πόντους με 13/24 σουτ. Ο Ουέστμπρουκ είχε double double με 14 πόντους και 11 ασίστ, ενώ άλλους 14 πόντους πέτυχαν οι Νέτο και Λόπεζ.

Στον αντίποδα, πρώτοι σκόρερ των Καβς ήταν οι Γκάρλαντ και Άλεν οι οποίοι πέτυχαν από 28 και 27 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα