Μαϊαμι Χιτ: Προβληματισμός για τη συμπεριφορά του Χίρο και τη σύντροφό του! (pics)

Μαϊαμι Χιτ: Προβληματισμός για τη συμπεριφορά του Χίρο και τη σύντροφό του! (pics)

Gazzetta team
Μαϊαμι Χιτ: Προβληματισμός για τη συμπεριφορά του Χίρο και τη σύντροφό του! (pics)

bet365

Η εξωγηπεδική συμπεριφορά του celebrity Τάιλερ Χίρο και η σύντροφός του, προκαλούν προβληματισμό στους Μαϊαμι Χιτ!

Το.. έργο έχει ανεβεί ξανά. Με άλλους πρωταγωνιστές. Κάποτε, ο Τζέιμς Χάρντεν διατηρούσε δεσμό με την Κλόε Καρντάσιαν. Ήταν η χειρότερη περίοδος της καριέρας του, λόγω της εξωγηπεδικής ζωής του. Ο Τάιλερ Χίρο, μετά τις απίθανες εμφανίσεις του στη «φούσκα» του Ορλάντο, μπορεί φέτος να σημειώνει περισσότερους πόντους από τη rookie χρονιά (14.8 φέτος έναντι 13.5 πέρσι), αλλά όσα κάνει εκτός από το παρκέ, προβληματίζουν τους φιναλίστ της περσινής σεζόν.

Η ομάδα έχει προσέξει τη συμπεριφορά του 20χρονου shooting guard εδώ και μερικούς μήνες. Λογικά, για το διάστημα μετά τους τελικούς του ΝΒΑ!

Ο Χίρο έχει πλέον ένα συμβόλαιο $11 εκατομμυρίων, βγαίνει με την Κάτια Ελίς Χένρι (μοντέλο και με μεγάλη παρουσία στο Instagram) και δεν παραλείπει να κάνει παρέα με διάφορους σταρ, πλην του μπάσκετμπολ. Το μοντέλο, ωστόσο, φαίνεται να είναι η... ρίζα του κακού. Η αιτία για τη συμπεριφορά του Χίρο,

Μάλιστα, ρεπόρτερ των Μαϊάμι Χιτ έχουν αρχίσει να μιλάνε και για ενδεχόμενη δυσαρέσκεια από τους συμπαίκτες του, με το επιχείρημα πως η συμπεριφορά του δεν συνάδει με όσα - ελάχιστα - έχει πετύχει στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νετς - Σέλτικς 109-104: Ο άστοχος Ίρβινγκ τους έκανε «βασιλιάδες» της Ανατολής (vid)

Θάντερ - Ουίζαρντς 109-129: Ουέστμπρουκ και Μπιλ σάρωσαν με 70 πόντους! (vid)

Απίστευτη αποθέωση του Χόλιντεϊ για τον Γιάννη: «Είναι ό,τι πιο τρελό έχω δει!» (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα