Ράπτορς-Θάντερ 112-106: Πληθωρικός αλλά άστοχος ο Ποκουσέφσκι (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ράπτορς-Θάντερ 112-106: Πληθωρικός αλλά άστοχος ο Ποκουσέφσκι (vid)

bet365

Ο Κρις Μπούσερ πέταγε «φωτιές» για τους Ράπτορς, ο Ποκουσέφσκι ήταν... άστοχος για τη Θάντερ και κάπως έτσι το Τορόντο έφτασε στη νίκη με 112-106.

Ο 28χρονος φόργουορντ των Ράπτορς ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στην Τάμπα Μπέι καθώς στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 31 πόντους με 6/7 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 5/7 βολές και 12 ριμπάουντ.

Αναμφισβήτητα έκανε και την... μεγαλύτερη αίσθηση στο παρκέ, υποχρεώνοντας την Οκλαχόμα στην 10η σερί ήττα της. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο αρνητικό σερί για την Θάντερ τη φετινή σεζόν, με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να είναι και πολύ άστοχος. Συγκεκριμένα μέτρησε 8 πόντους με 4/6 δίποντα, 0/8 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6 τάπες σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Καλύτερος για την Θάντερ ήταν ο Λούτζεντ Ντορτ με 29 πόντους (5/8 τρίποντα) ενώ για το Τορόντο εκείνος που ακολούθησε τον Μπούσερ σε απόδοση ήταν ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ με 23 πόντους και 5/10 τρίποντα.

Να σημειωθεί ότι το Τορόντο κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη νίκη παρά το γεγονός ότι στερείται τις υπηρεσίες τεσσάρων... πενταδάτων όπως είναι οι Σιάκαμ (πρόβλημα στον ώμο), Ανουνόμπι (πρόβλημα στο πόδι), Βαν Βλιτ (έχει χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς) και Κάιλ Λόουρι (έχει απουσιάσει στα 10 από τα τελευταία 11 ματς των Ράπτορς).

Σημαντικό πρόβλημα έχει και η Οκλαχόμα καθώς παραμένει νοκ άουτ εδώ και ένα μήνα περίπου ο Σάι Τζίλτζιους Αλεξάντερ.

 

NBA Τελευταία Νέα