Επιμένουν στο πλάνο τους οι Θάντερ, το εκμεταλλεύεται ο Ποκουσέφσκι! (pic & vid)

Επιμένουν στο πλάνο τους οι Θάντερ, το εκμεταλλεύεται ο Ποκουσέφσκι! (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Επιμένουν στο πλάνο τους οι Θάντερ, το εκμεταλλεύεται ο Ποκουσέφσκι! (pic & vid)

bet365

Μαλεντόν και Ποκουσέφσκι άρπαξαν ακόμα μια ευκαιρία που τους έδωσαν οι Θάντερ, οι οποίοι μένουν πιστοί στο πλάνο τους και στηρίζουν τους νεαρούς τους.

Οι Θάντερ έχουν αποφασίσει να πορευτούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μπορεί να μην έχουν νίκες, έχουν επενδύσει όμως στους παίκτες τους. Ηττήθηκαν από τους Σανς με 103-140, οι παίκτες τους δεν εμφανίστηκαν έτοιμοι για έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, αλλά δύο από αυτούς φρόντισαν να εκμεταλλευτούν ακόμα μια ευκαιρία.

Ο Μαλεντόν αλλά και ο Ποκουσέφσκι ήταν οι καλύτεροι παίκτες για την ομάδα τους, με τον νεαρό Σέρβο να προσπαθεί να κρατήσει σταθερή την απόδοση του. Είχε 20 πόντους, σε 33 λεπτά, με καλή στατιστική. Ευστόχησε σε 2 τρίποντα, κατέβασε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε κα 1 κλέψιμο. Ο Μαλεντόν είχε 33 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Δεν βρήκαν ιδιαίτερη βοήθεια από τους συμπαίκτες τους, αλλά οι Θάντερ έχουν το σχέδιο τους και πορεύονται με αυτό.

Ο Ποκουσέφκσι είναι 19 χρονών και ήταν το Νο.17 στο φετινό τους ντραφτ, ενώ ο Μαλεντόν είναι και αυτός 19 χρονών και ήταν η 34η επιλογή. Η ομάδα της Οκλαχόμα έχει κάνει επενδύσεις και έχει ακόμα πολλές να κάνει. Έχει 27 μελλοντικά πικς και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Οι Θάντερ χτίζουν από την αρχή ένα οικοδόμημα και όσοι το εκμεταλλευτούν μόνο κερδισμένοι θα είναι.

Ο Ποκουσέφσκι, που ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, κάνει τεράστια προσπάθεια στο ΝΒΑ και κάθε φορά φαίνεται να κερδίζει και κάτι. Η κάθε εμφάνιση, καλή ή κακή του δίνει και κάτι και εκείνος φροντίζει να κάνει μικρά και σταθερά βήματα μπροστά.

Πρώτη φορά στην μικρή καριέρα του στο ΝΒΑ έχει δύο συνεχόμενα διψήφια παιχνίδια με πάνω από 20 πόντους, ενώ άλλη μια μόνο φορά πέτυχε 23. Προσπαθεί να αποφεύγει τα λάθη, να μαθαίνει και να γίνεται καλύτερος και όσο τον πιστεύουν από την ομάδα του, μπορεί να τα καταφέρει. Για την ιστορία η βασική 5άδα των Θάντερ είχε μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 21 χρόνια, με τους δύο καλύτερους παίκτες να είναι στα 19. Μπορεί οι ήττες να πονάνε, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε να ισχύει πιο πολύ ότι είναι διδακτικές.

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!

OKC Thunder rookies Theo Maledon & Aleksej Pokusevski balled out against the Phoenix Suns tonight! Despite the blowout...

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα