«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Ούμπρε Τζ. αλλά πρέπει να θέλουν και οι δύο»

Αντωνία Σπανού
«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Ούμπρε Τζ. αλλά πρέπει να θέλουν και οι δύο»

bet365

Ο Μπομπ Μέιερς, GM των Ουόριορς σχολίασε τις εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του Ούμπρε Τζ.

Να κρατήσουν τον Κέλι Ούμπρε Τζ. θέλουν οι Ουόριορς και το εξέφρασαν μέσω του GM τους. Ο Μέιερς τόνισε ότι ελπίζει να υπογράψει και πάλι ο παίκτης με τον Οργανισμό, αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Κέλι κάνει σπουδαία δουλειά. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αλλά μας αρέσει και μπορούμε να τον δούμε στα μελλοντικά μας πλάνα, αλλά απέχουμε μήνες ακόμα, θα δούμε τι θα γίνει και προφανώς είναι δύο που πρέπει να πάρουν μια απόφαση. Αυτή η απόφαση θα παρθεί στο τέλος».

Υπήρξαν φήμες για το μέλλον του παίκτη, επειδή είναι στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει η συμφωνία.

«Νομίζω ότι πολύ πιστεύουν ότι είναι ελεύθερος. Αλλά τον εκτιμάμε και απόδειξη είναι ότι δεν τον ανταλλάξαμε. Το χειρίστηκε πολύ καλά. Νομίζω ότι οι πράξεις μας δείχνουν πως τον βλέπουμε».

Ο παίκτης ρωτήθηκε και απάντησε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το μέλλον, πάντως έθιξε το γεγονός ότι έρχεται από τον πάγκο και πως μεγαλώνοντας θα ήθελε αυτό να αλλάξει. Έκλεισε την δήλωσε του λέγοντας, πως μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα