Χαμός στην Ανατολή: Τέταρτη και ένατη θέση απέχουν μόλις 2 νίκες! (pic)

Αντωνία Σπανού
Χαμός στην Ανατολή: Τέταρτη και ένατη θέση απέχουν μόλις 2 νίκες! (pic)

bet365

Στην Ανατολή γίνεται χαμός, οι ομάδες απέχουν ελάχιστα η μία με την άλλη και μια νίκη μπορεί να κάνει την διαφορά.

Έχουμε μπει επίσημα στην δεύτερη φάση της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ και οι ομάδες δίνουν πραγματικά μια βαθμολογική μάχη. Ειδικά στην Ανατολή αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο, αφού ο 4ος με τον 9ο έχουν μόλις δύο νίκες διαφορά.

Οι Χόρνετς με μία νίκη εκτοξεύτηκαν στην 4η θέση, ενώ οι Χοκς έπεσαν στην 7η θέση με τις ομάδες να μην μπορούν να ηρεμήσουν. Χρειάζεται συγκέντρωσε σε κάθε ματς, κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Ένας τραυματισμός, μια ατυχία, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα από ημέρα σε ημέρα, ενώ μια νίκη μπορεί να φέρει ένα πλεονέκτημα, που θα μετρήσει διαφορετικά στα playoffs.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο για φέτος έχουμε Play in στο ΝΒΑ, που και αυτά θα παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες στην 7η θέση και στην 8η θέση κάθε περιφέρειας θα έχουν δύο ευκαιρίες, να κερδίσουν ένα παιχνίδι και να πάρουν μια θέση στα playoffs. Οι ομάδες στην 9η και την 10η θέση, θα πρέπει να κερδίσουν δύο διαδοχικά παιχνίδια, για να πάρουν μια θέση στα playoffs.

Η ομάδα στην 7η θέση κάθε περιφέρειας θα έχει στην έδρα της παιχνίδι με τον 8ο σε ένα play-in game. Ο νικητής του ζευγαριού της 7ης με την 8η θέση σε κάθε περιφέρεια, θα είναι ο 7ος στα playoffs. Η 9η ομάδα κάθε περιφέρειας, θα φιλοξενήσει την 10η σε ένα Play - In game. Ο ηττημένος από το προηγούμενο ζευγάρι (7ο-8ο) θα φιλοξενήσει τον νικητή από το 9-10 σε ένα παιχνίδι και ο νικητής θα πάρει την 8η θέση στα playoffs.

The 4th & 9th seed in the East are separated by only TWO games! The Charlotte Hornets jumped to 4th today and the Atlanta Hawks dropped to 7th. (h/t StatMuse)

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021
 

NBA Τελευταία Νέα