Σίξερς - Λέικερς 107-106

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Λέικερς 107-106

bet365

Απίστευτο παιχνίδι στην Φιλαδέλφεια με τους Σ'ιξερς και τους Λέικερς να παλεύουν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και τη νίκη να παίρνουν οι γηπεδούχοι με 107-106 με buzzer beater του Χάρις.

Από την μία σήμερα στην Φιλαδέλφεια είχαμε την καλύτερη ομάδα εντός έδρας, τους Σίξερς που μετρούσαν 9-1 νίκες και από την άλλη την όχι απλά καλύτερη εκτός έδρας, αλλά και την μοναδική χωρίς ήττα μακριά από το Λος Άντζελες (10-0), Λέικερς. Τελικά μετά από ένα φοβερό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος, η έδρα ήταν αυτή που μίλησε. Οι Σίξερς επικράτησαν των «Λιμνάνθρωπων» με 107-106 και έφτασαν έτσι στο 13-6, με την παρέα του ΛεΜπρόν να έχει πλέον ρεκόρ 14-5.

Τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ο κανόνας που λέει πως μπάσκετ αν ο αγώνας είναι συναρπαστικός, αρκεί να δεις το τελευταίο πεντάλεπτο για να τα δεις όλα. Στην Φιλαδέλφεια χρειάστηκαν λιγότερα. Για την ακρίβεια με τους γηπεδούχους να είναι συνεχώς μπροστά, φτάσαμε στα 3 λεπτά πριν το τέλος με την διαφορά να είναι στους 12 πόντους (105-93). Στο σημείο εκείνο όλα έδειχναν πως τα πάντα είχαν τελειώσει, αλλά οι πρωταθλητές με ένα μαγικό σερί όχι απλά μείωσαν, αλλά με καλάθι του Ντέιβις μετά την ασίστ του ΛεΜπρόν προηγήθηκαν 11 δεύτερα πριν το τέλος με 106-105 μετά από ένα φοβερό 13-0.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και συγκεκριμένα ο Τομπάιας Χάρις. Ο φόργουορντ των Σίξερς έχοντας απέναντί του τον Καρούσο πέτυχε το buzzer beater οδηγώντας τους γηπεδούχους στη μεγάλη νίκη με 107-106. Στα 2.4 δεύτερα που έμεναν οι Λέικερς δεν είχαν τάιμ άουτ να πάρουν και η επίθεση που έκαναν ήταν χωρίς καμία τύχη με τους Σίξερς να τους σπάνε το εκτός έδρας αήττητο σερί. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Εμπίντ με 28 πόντους, ο Χάρις τον ακολούθησε με 24 και το νικητήριο καλάθι και ο Σίμονς είχε ένα ακόμα triple double με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Για τους ηττημένους ο ΛεΜπρόν είχε 34, ο Ντέιβις 23 και ο Σρόντερ 16.

 

NBA Τελευταία Νέα